Svarta Maine Coon Cats – Toppfoton, personlighet, färg och fakta!

Om du har stött på en svart Maine Coon -katt, är du i ovanlig affär. Majestic Maine Coons är tilltalande varelser/ använder sin lejonliknande man, enorma tår, genomträngande ögon, liksom på samma sätt, har dessa skönheter slutat vara heta och eftertraktade katter.

Liksom många kattraser finns Maine Coons tillgängliga i ett stort antal färger och mönster. När en Maine Coon har korsat din rutt kanske du till och med trodde denna stora chans. Kan det finnas något som en helt svart primär Coon?

Maine Coon -katter kan vara helt svart, en skugga som formellt förstås som stark svart. Å andra sidan tror Kitty en hel del kille såväl som kvinnor är att en skamlig Maine Coon ofta är en svart rök.

Upptäck metoder för att berätta båda dessa rockar åt sidan såväl som människor är nyfikna av svarta Maine Coons.

Svarta maine coon katter

De mjuka jättarna dyker upp i alla färger vi ser vid extra kattdjur, med de mest vanliga färgerna är tabbyfärger, men svart är en färg som är absolut den mest tilltalande och inte som det sett av dem alla. Således, vad är svarta Maine Coon -katter?

Svarta Maine Coon-katter har en dominerande svart-Fur-gen tillsammans med attribut av renrasiga Maine Coons. De har alla svarta pälsblock och rökfärgblandningar med ögonen.

Svarta Maine Coon -katter är något sällsynta i motsats till andra kappfärger såväl som mönster. Kostnaden för en mörk Maine Coon är för närvarande mellan $ 1000 – $ 2500 för kattungar och vuxna.

Om du har tur kommer du att ha förmågan att träffa eller ha en av dem utmärkta kattdjur i några av dess läckra färger: mörk svart.

Maine Coons har blivit en legitimitet för kattfans. Inom det att följa guiden kommer vi att ha ett djupt dopp i dessa sensationella katter inom deras roligaste färg: ren, kappa!

Svart är bara en av fem solida Maine Coon-kappfärger samt en stark svart Maine Coon inkluderar kolsvart päls från rot till spets. Dark Smoke Maine Coon har blekare ursprung tillsammans med sin egen nackflug samt öronstoppar är silver.

Ytan på en svart Maine -koon verkar snygg och uttryckslös på grund av dess allmänna frånvaro av märke. Även om en bakre Maine Coon kan verka avskild, är den på samma sätt fånig och positiv som en färg till Maine Coon. Det här enfärgade ansiktet är bara svårt att se.

Kan Maine Coon -katter vara svarta?

Maine Coon -katter kan vara svarta. Detta är bland de sällsynta pälsfärgerna du kommer att se för den här vissa rasen, liksom en hel del av detta har förknippat med den svarta färggenen. För att en Maine Coon slutade vara helt svart måste föräldrarna också vara renrasiga Maine -coons.

Liksom amerikanska korthår tillsammans med andra raser ser många färger såväl som mönster på en katt, tillsammans med fasta ämnen som svart, grå, röd och vit närvarande på listan.

Stark svart, såväl som variationer på stark svart, kommer också att vara blivande maine coon -färger, som längtar det liknande antalet som dessa mycket mer regelbundna kattdjur.

Men med sina många lager av päls, så det kan vara något ovanligt att skaffa en Maine Coon som inte visar någon typ av spår i olika färger.

Med en instansmetod är du mycket mer benägen att hitta en svart rök Maine Coon, eller en annan bi-färgkombination snarare än solid svart. Alla dessa är helt enkelt några av fördelarna och nackdelarna med rasen.

Vad gör en Maine Coon svart?

Två aspekter räknar ut om en Maine Coon -kattunge skapar en solid svart kappa:

Båda föräldrarna måste ta med den dominerande svarta färggenen (allelen) som kallas B

Kattungar måste på samma sätt ärva en recessiv icke-agouti-gen (a) för att se till att ett tabby-mönster inte visas.

Om en Maine Coon -kattunge har en svart rökrock, där varje håraxel är svart på idén såväl som vit vid roten, måste en hämmargen vara närvarande för att hindra pigment från att etablera vid basen på varje hår.

De två framstående svarta Maine Coon -rockarna

Det finns många underbara svarta kattraser, liksom Maine Coon är högt på listan.

Är svarta Maine Coon -katter sällsynta?

Ja, även svarta Maine Coon -katter är något sällsynta. Svarta Maine Coons är mycket mindre regelbundna eftersom deras tabby motsvarigheter. En Maine Coon är svart på något sätt 3 lager av päls, med ett möjligt undantag från ditt hår i ändarna av öronen.

Svarta katter av alla typer av raser är relativt sällsynta själva, vilket gör Maine Coon till en ovanlig såväl som unik varelse.

Liksom rutinmässiga svarta katter är svarta Maine Coons inte lika eftertraktade som olika färger, som ett resultat av vidskepelse är de dålig förmögenhet. Behov av krav tyder på att svarta maine coons är mindre ofta.

Lyckligtvis börjar vidskepelsen om svarta katter nu försvinna, tillsammans med också de slående utseenden från denna svarta Maine Coon har hamnat mycket mer värderade.

Maine CoonKatter ser också i en färg med namnet svart rök. Denna exakta medvetet uppfödda färg är flerskiktad inuti kattungens päls.

Tips på päls kommer att bli en traditionell svart färg, som kommer att blekna till någon ljusare färg och på samma sätt har extremt måttligt eller vitt ursprung.

Hur får uppfödare Maine Coons för att vara alla svarta?

Man katter får sina färggener i sina mödrar, även om kvinnor får färger från varje förälder. Kitty’s ritning kan vara tillgänglig i antingen sin mamma eller pappa. För att få en katt för en fantastisk färg måste bland sina föräldrar också vara färgen.

På grund av detta är det allra bästa valet för uppfödare som producerar ett virvar av skamliga Maine Coons bara två starka svarta föräldrar. Detta är ofta svårt att upptäcka dock inte hopplöst, såväl som ett ökande antal uppfödare kan uppnå det om kravkrav.

Om bara en svart Maine Coon lätt erbjuds för avel, bör det vara det feminina.

De kommer sannolikt att producera svarta, Guy Maine Coons. Detta introducerar dock en liten fråga för uppfödare. Tänker på att de svarta Maine Coons är mycket mer benägna att hitta i röran, kommer du att upptäcka mycket mer manliga Maine Coons lättillgängliga såväl som färre killar!

Denna ärftliga predisposition kan förklara överklagandet av att upptäcka en autentisk svart Maine Coon.

På senare tid kan svarta Maine Coons, som många svarta katter, ha sjukdom immunitet. Den ärftliga mutationen ASIP, som levererar svarta katter sin glansiga, fastfärgade päls, som potentiellt kan avvärja sjukdomar inklusive FIV, på samma sätt kallad katthjälpmedel.

Eftersom detta inte har visats definitivt kan det vara en fantastisk fördel att ha en skamlig Maine Coon!

Typer av svarta maine coon -katter

Det finns ett par typer av svarta Maine Coon -katter som du vill bevara en njutning för. Just här har jag tillhandahållit de olika kappfärgkombinationerna du kommer att se tillsammans med fotografier.

Svart rök maine coon

Detta är verkligen den ofta sett Black Maine Coon Kitty som du kommer att se. Det är inte en stark svart pälsfärg, men en kombination av vita såväl som gråtar blandade i. Svart rök Maine Coon -katter kan ha tabby -mönster från jackan, liksom den är verkligen fantastisk.

I allmänhet kommer de konstigaste delarna troligen att handla om ditt ansikte, såväl som jackan som omger nacken såväl som hakregionen kommer att bli en kombination av färger. Precis som andra typer av Maine Coons kommer ögonen troligen att vara gulaktiga.

Insidan av öronen är normalt en ljusare färg, men de sammanfattas med stark svart päls.

När det gäller en mörk rök Maine Coon handlar det om pigmentering. Eumelanin är det som utlöser rökpåverkan. Underrocken är verkligen en kombination av vita, men färgen är normalt fast vit direkt vid antydningarna.

I motsats till den starka svarta upplagan är rökfärgningen en kombination av bandade hårstrån. Det är mörkare mot slutet, men när du går djupare i päls, desto lättare blir färgen troligtvis.

Så även om det kan tyckas att det är en solid färg för varje hårsäck, så är det verkligen mångfärgat vilket gör detta till en unik såväl som uppskattad katt.

Medan de är katter som är uppskattade är de inte så ovanliga. Rök mörka maine coons är ganska typiska för uppfödare.

Stark svart maine coon katt

Den starka svarta Maine Coon Kitty är den sexigare kappfärgen. Pälsen är lite rik, svart färg helt. Denna skugga reser i hela öronen, hanterar såväl som svans, såväl som ögonen är gula, men kan också vara bruna. Konsekvenserna är ofta svarta.

I motsats till rökvarianten är underrocken helt skamlig. Det finns inte någon typ av scenario där pälsen är mångfärgad, som ett resultat är det ganska grundläggande att välja på den starka svarta Maine -coon jämfört med andra variationer.

För närvarande finns det några varianter av denna katt som kan ha en stor bit måttlig färg vid underrocken.

Om du ser efteråt, är det inte en äkta solid katt. Alternativt kan du hantera en Smoke Black Maine Coon som är närmare stark.

Det är avgörande information att veta, särskilt om du kommer från en uppfödare som försöker skicka den som en stark svart katt.

Hur mycket kostar en svart Maine Coon?

Liksom med andra katter, sex, färg och ålder spelar en roll i kostnaden för en skamlig Maine Coon. En renrasig Maine Coon -uppfödare kan kostnaden var som helst från $ 400 till $ 2200 för dessa bitskön.

Grafen nedan indikerar ungefärliga hastigheter för olika typer av svarta maine coon -katter. Tänk på att dessa kostnader förändras avsevärt av bruden, platsen och behovet.

Ålder
Kön
Färg
Ungefärligt pris

Kattunge
Manlig
Svart
$ 1000- $ 2000

Vuxen
Manlig
Svart
$ 700- $ 1500

Kattunge
Kvinna
Svart
$ 1000- $ 2000

Vuxen
Kvinna
Svart
$ 800- $ 1200

Kattunge
Manlig
Svart rök
$ 1700- $ 2500

Vuxen
Manlig
Svart rök
$ 1100- $ 1700

Kattunge
Kvinna
Svart rök
$ 1100- $ 1500

Vuxen
Kvinna
Svart rök
$ 1000- $ 1300För att upptäcka en respektabel Maine Coon -uppfödare, gå till Cat Fancier’s Association Breed Browse -sidan. Tänk på att förutsatt att Maine Coons var sällsynt, måste du vara redo att resa för att upptäcka din nya katt.

Anslutbara uppfödare har låtit sina katter växa upp och upptäcka i ett kull och från sin mor, har alla nödvändiga pappersarbete och vaccinationsposter, kan svara på grundläggande frågor och inte använda hårt slående försäljningstaktik .

Den finaste metoden för att upptäcka vad du får ut från en uppfödare skulle vara att prata med andra som har använt den uppfödaren eller att checka ut utvärderingar som är online.

Dessutom är det avgörande att se regionen där katterna har uppfödts och ökat för att citera den till snygghet och förstå att platsen är helt gratis och öppen, istället för bur.

Om du inte vill få din svarta Maine Coon med hjälp av en terapeut kan du försöka hitta en för adoption i din stad. Webbplatser som petfinder.com samt adopTapet.com tillåter dig att placera på dina krav och hitta djur att omfamna.

Maine Coons är svåra att hitta vid en tillflykt. I situationen har du fått dina sevärdheter på en mörk Maine Coon, då kan det ta lång tid att hitta dem, liksom du på samma sätt kan kräva att gå för att hämta dem.

Hur enormt får svarta maine coon -katter

Maine Coons är verkligen den största tämjade kattrasen, tillsammans med en svart Maine Coon påverkas inte av deras färg. Manliga Maine Coons utvärderar vanligtvis var som helst från 11-18 kg, medan kvinnor utvärderar 8-12 kg.

Men massor av Maine Coons har rapporterats vara tyngre. Långt utöver höga såväl som Hardy når de normalt en typisk period på 3,3 ft.

Deras tillväxthastighet är långsam, liksom så, i motsats till andra kattraser, så de kanske inte åstadkommer hela deras dimensioner såväl som vikt tills de är cirka 3 år gamla.

Svarta Maine Coons är en något färsk tämjad kattras, liksom deras många olika funktioner producerades som överlevnadsmekanismer. Deras enorma storlek såväl som egenskaper fortsatte genom åren för att slåss mot kyliga klimat.

Deras öron är väl tuffade för att ge värme, liksom deras buskiga mörka svansar kan lindas runt kroppen för att bevara värmen. Maine Coons har ganska enorma klor, som tros på att ha vuxit ut från att anpassa sig till fauna i Europa såväl som i Maine, fungera som en typ av snöskor.

Deras päls är också extremt långvarig och fastställer i tre unika längder. Denna päls är mycket mer riklig för värme, men inte tät känsla, vilket indikerar att skötseln av denna katt inte kommer att vara så tuff som för andra långvariga raser.

Maine Coon -katter har varit populära för sin feta päls, så tänk på detta medan du upptäcker val för klädsel.

Vad är några avgörande delar av att ta hand om en svart Maine Coon

Svarta Maine Coons Krav lämplig näring, skötsel, hälso- och hälsovård, vård samt träning. Även om massor av kraven är ungefär som olika katter, har denna unika katt av katt inte någon typ av singular i åtanke.

Näring för Maine Coon

Svarta Maine Coon -katter har varit enorma av karaktär som kattungar. Men det är fortfarande betydande att de inte slutade vara överviktiga.

Detta är ofta otroligt svårt med tanke på att de växer eftersom de inte når hela sin storlek tills de är cirka tre års ålder.

För att avvärja ytterligare viktvinst bör de matas en noggrant – balanserad dietplan som är mycket protein, med hjälp av en njutning som hålls på delvis hanteras baserat på deras ålder.

Många veterinärer föreslår att Maine Coons, i motsats till andra katter, inte bör tillåtas mata. Snarare bör de matas tre eller fyra gånger varje dag med näringsrik mat som är våt.

Tänk på att låta din mörka Maine Coon mycket godis! Maine Coon Cats har varit populära för att vara hungriga, men om du ställer in dem till ett bra utfodringsprogram kommer de inte att få mycket vikt.

Din veterinär kommer att ha förslag på extremt stora husdjurstyper för att ge näring av din svarta Maine Coon, utöver alla typer av ytterligare vitaminer eller kosttillskott för att växa sin diet.

Grooming för Maine Coons

Maine Coons måste bli vårdade regelbundet, tillsammans med din svarta Maine Coon kommer inte att bli något undantag. Förutsatt att päls kräver att de rengöras dagligen om det på något sätt är möjligt. Försök åtminstone att rengöra din egen svarta Maine Coon 2 eller 3 gånger varje vecka.

Om du städar din katt varje dag, liksom deras päls inte slutade att bli mattad lätt, kommer en metallisk kam med breda tänder troligen att få uppgiften att göra bra.

Du kan på samma sätt kräva att tro på en ren, särskilt avsedd för långvariga katter, liksom att det kommer att ha en ogynnsam krokar och bland

Leave a Comment