Att begränsa din hund till gräsmattan är som att bara kunna se en webbplats på webben

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestInterShare till Moreaddthismore16

När jag var ute och gick med mina hundar i morse upptäckte jag att mycket hundar var ute i deras gräsmattor medan bara ett fåtal följde med sina ägare för friska promenader runt i grannskapet. Jag har hört många människor säga: ”Jag kräver inte att gå fluffig. Hon har hela enorma gräsmattan som hon kan spela i. ” När jag tittade på mina terrier som noggrant sniffade gräsblad, stoppar indikationstolpar, liksom stenar på vägen, fick jag tro på de otroliga upptäckter de gör på sina promenader.

Som läkare gillar jag hundpromenader, eftersom det är de allra bästa träningskunderna kan börja som du förstår att de troligen kommer att hålla fast vid. Det är enkelt att missa dagar med simning eller cykling sedan kyligt såväl som regn, såväl som löpbandet förvandlas snabbt till tvättställ. Men få människor kan tåla de vädjande ögonen på deras hundvandringskompis. För hundar är promenader en metod för att kolla in deras värld.

Som människor gillar vi att kolla in världen – även om många människor tillbringar mycket mer tid med onlineutforskningar än att fysiskt kolla in utomhus. För att hjälpa till att inspirera dig att börja det friska hundpromenadprogrammet, tro på det så här. Du berättar för din hund att han kan träna allt han vill – bara i trädgården. Nästa gång du slår på din dator, säg dig själv att du kan gå online, men du kan bara se en webbplats. Förutom varje gång du vill gå online är det exakt samma webbplats, såväl som över såväl som över. Ingen surfing. Ingen klick på en länk för att komma till en webbplats till. När allt kommer omkring är du på internet, vad mycket mer vill du ha?

Sedan när du tar din hund på en promenad och ser glädjen i hans ögon, kommer du att tro på det som om han kollar på webben. Stoppar vid en publicering för markering – det är en tweet. Sniffar den avslutande hydranten – det är ett Facebook -besök. Hoppar tillbaka när en cricket hoppar på promenad – en se till Wikipedia surfar insekter. Se – Din hund har exakt samma typ av anslutningar såväl som upptäckter som du glädjer dig över online. Du skulle inte vara nöjd med att vara begränsad till bara en webbplats för utforskning. Så öppna din hunds värld med vardagsutforskning också. Whistle för Fido och ta en promenad!

Canine BehaviourHealth -fördelar med husdjur

Leave a Comment