Möt Zorphbert & Fred

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore2

Kostnaden med är en gästpublicering från Dawn Griffin. Dawn berättar om sin webbcomic, “Zorphbert & Fred”, som verkligen är två utlänningar, förklädda som hundar. Tack, Dawn!
(klicka för att se full storlek)

Hälsningar, människor. Bara lite oro för dina husdjursägare. Har du någonsin lagt märke till att ditt husdjur tittar på dig, extremt intensivt, som om de tar in klassificerad information om din identitet för något bisarra forskningsstudieuppdrag? Mycket bättre inspektera dem för blixtlås och antenner; Du kanske har en främmande-i-missbruk på dina händer!

Hej, jag är gryning (100% mänsklig, jag kan lägga till) såväl som jag är en grafisk designer, illustratör samt karikaturtecknare. Ända sedan jag kanske ritar stickfigurer med en smutsig gammal stubb av vad som används för att vara en krita, dabbade jag i konsttypen “sekventiell konst” eller den mer förhärligade metoden för att säga “serier”. Som ung vuxen hade jag drömt om att en dag syndikeras och publicerades i tidningar och ritade en serietidning om dagen för att leva. Ingenting verkade mer passande eller roligare. Det inträffade aldrig för mig, liksom det är troligtvis för det bästa eftersom tidningen är ett döende medium. Liksom vad som helst annat nuförtiden har serier gått online – som tillhandahålls e -post varje dag eller via RSS -flöden eller publiceras på grannplatser med öppen kommentar samt interaktion. Dessa kallas ofta “webbcomics”, liksom härligheten är att vem som helst kan lägga sitt arbete tillgängligt för världen för att se … Förutom som alltid stiger grädden till toppen såväl som att välja få att göra tillräckligt med sina “webbcomic” -pengar för att tjäna pengar. Så just här är jag och går med flödet.

Min webbcomic heter “Zorphbert & Fred”, liksom kan snabbt skadas till “2 utlänningar, förklädda som hundar, här för att undersöka studie (dvs. gör narr av) mänskligheten.” Ett ungt par, som är modellerade efter min andra hälft så bra som jag, antar dem såväl som de bosätter sig i ett typiskt förortsliv som tämjade hundar. Kasta i en bossig chef i en ekorredräkt, samhället “konstiga barn” som förstår deras identitet, liksom en främmande diva grannkatt, liksom upptäckter följer. Jag förklarar ofta det som om “Third Rock from the Sun” TV -serien blandade med “Get Fuzzy” serietidningen, med en touch av “Ren såväl som Stimpy” samt några “Invader Zim” för bra mått. Z&F är sci-fi utan överdosering av geekery, liksom social kommentar utan att vara predikig. Det kan också få dig att skratta. Vi människor är ganska konstiga … vi behövde bara en främling för att påpeka det.
(Om du vill ha en mer djupgående introduktion, inspektera sidan “Nya läsare”!)

Även om de primära karaktärerna är utlänningar, finns det massor av hund såväl som husdjurshumor att gå runt – de gör det trots allt att smälta in som hundar på denna planet. Från början måste de upptäcka att “anta positionen” för hemhundar, måste kväva den så kallade “maten” samt förstå betydelsen av den svårfångade “kexen”. Allt bosatt, z & f (som jag kärleksfullt ringer dem) gå vidare till deras primära mål att undersöka mänskligheten med en praktisk dandy teleportering gadget utvecklades till deras hundhus och går på fältresor för en observation på kontoret eller något så fånigt som som är som fånigt som Få insidan på Charlie Sheens förnuft! Äventyrerna är oändliga, eftersom vi människor är en oändlig källa till rolighet!

På en sista anmärkning, som min egen chef har sina förmåner – till exempel kan jag lägga till en karaktär om jag ser det passande. Så när min andra hälften såväl som jag omfamnade vår bit fuzzy spädbarn april från ett regionalt skydd, förstod jag att hon var tvungen att hamna i Zorphbert & Fred. Hon är utlänningarnas inblick i livet som en äkta hund: utbildningen, den oemotståndliga “head-lutade”, rasprovning, liksom den komiska conehead-kragen. Z&F samlar besökare av många olika raser, men det är en sak som de har gemensamt: de älskar sina husdjur!

Har du någonsin undrat om din egen hund verkligen var en främling i förklädnad? Lämna oss din kommentar här såväl som vi ger bort en gratis kopia av denna Zorphbert & Fred “Förbered dig på att analyseras” till en lycklig kommentator!

Leave a Comment