Reflekterande vattentät husdjurskrage från Dogids Review och Giveaway

Detta inlägg sponsras av Dogids.

Dogids är ett företag som använder individualiserade hund -ID -taggar, husdjurshundkrage, koppel och andra husdjurshundartiklar.

Företaget skickade oss en av sina reflekterande vattentäta scrufftag -krage för min husdjurshund Remy.

Scrufftag-kragen är vattentät, luktbeständig och levereras med en inbyggd, individualiserad typskylt så att det inte finns något behov av jingling-taggar.

Vi ger bort en gratis reflekterande vattentät scrufftag husdjurskrage till en lycklig läsare. Lämna bara en kommentar i slutet av det här inlägget för att komma in. Klicka här.

Dogids reflekterande vattentät scrufftag Pet Dog Collar Review

Mina tankar om den reflekterande vattentäta kragen:

My Black Lab Mix Ace har bär en röd vattentät scrufftag -krage från dogider i ett par år, och jag visste att jag också skulle älska den reflekterande versionen av kragen för Remy.

Scrufftag -krage är de mest hållbara, funktionella krage vi äger. De blir bara inte smutsiga och de luktar inte oavsett hur många gånger mina hundar ska simma eller vandra.

Halsen är gjorda av långvarigt biotan beta -material, enligt Dogids. Biotan är mycket hård och motståndskraftig mot elementen så att den inte spricker i kylan eller smälter i värmen.

Och Dogids är baserad från Fargo, N.D., där jag bodde i tio år. Beroende på mig, folk där vet om “elementen”!

Scrufftag -krage har rostfritt stålhårdvara som är 100% korrosionsbevis, enligt Dogids. Jag älskar de graverade namnskyltarna eftersom jag gillar att inte jingla identifierar på mina hundar krage. Kan vi säga, irriterande?

Hur mycket kostar kragen?

Använd kod som mutt för 10% rabatt på allt från dogider. Klicka här.

Den reflekterande vattentäta kragen är $ 34 på Dogids.com. Detta inkluderar den personliga, graverade typskylten.

De reflekterande krageen finns i blått, grönt, orange, rosa eller rött och i storlekar som börjar vid 1 ″ med 14 ″ upp till 1 ″ med 24 ″. (Om du har en liten hund, kolla in den icke-reflekterande versionen.)

Vad är speciellt med scrufftag -kragen?

Scrufftag-kragelinjen är varumärke av dogider, och det som gör dessa krage speciella är den inbyggda typskylten som sitter på “scruff” i din hunds nacke. Med tanke på att typskylten är inbyggd i kragen kommer den inte att falla av. Den individualiserade plattan är också lätt att läsa när man står ovanför och bakom hunden, ett säkrare alternativ kontra att nå under hundens nacke för deras information.

Varje namnplatta kan graveras med upp till 4 rader i ditt val av 13 teckensnitt. Varje Dogids -identitet är graverad med en högeffektfiber kommersiell gravering för att skapa en ren design som inte kommer att slitna, enligt företaget.

Dogids garanterar att graveringen kommer att hålla livslängden på ditt husdjur och om du slutar flytta eller behöver uppdatera din information kommer den att installera en ny typskylt för $ 5 plus frakt.

Fördelar med den reflekterande vattentäta scrufftag -kragen:

Det är inte bara reflekterande och vattentät utan det är luktbeständigt!

Högkvalitativ och hållbar

Blir inte smutsig, smuts och lera verkar bara falla av

Vädertålig

Inbäddad typskylt – så inga jingling -taggar!

Perfekt för hundar som gillar att simma (ingen mögellukt på kragen)

Bra för aktiva hundar, jakthundar, hundar som besöker stranden eller husdjursparken, hundar som leker i snön

Nackdelar:

34 $ kan verka som mycket för en krage men det kommer att hålla dina husdjursår år.

Den reflekterande versionen är inte tillgänglig i storlekar under 1 ″ med 14 ″ (den icke-reflekterande versionen finns i mindre storlekar).

Skulle jag få den här kragen?

ja! Jag älskar den här kragen. Min äldre husdjurs-ess har bär den icke-reflekterande versionen i flera år, och jag skulle absolut få dessa till mina hundar.

Skulle jag rekommendera kragen till andra?

Ja. få en! Det är värt $ 34.

Använd kod som mutt för 10% rabatt på allt från dogider.

Beställ här.

Giveaway: Vinn en gratis reflekterande vattentät krage för din hund

Dogids ger bort en gratis reflekterande vattentät scrufftag -krage till en läsare av den mutt. Behöver ha en amerikansk postadress för att vinna. Vinnaren kan välja mellan en vanlig vattentät krage eller en reflekterande version.

Att komma in:

Lämna bara en kommentar nedan. Varför är du intresserad av den här kragen?

Observera också att alla prenumererade på alternativet $ 7/mo eller högre på den Mutts Patreon -sidan får automatisk inträde i alla giveaways. Anmäl dig här.

Tävlingen körs till och med fredag ​​9.00 PST 13 januari så få in dina poster snart! Jag kommer att meddela vinnaren i söndagens e -post. Registrera dig för den muttens dagliga träningsmeddelanden här.

Skulle din husdjur l love att vinna en krage från dogider?

Låt mig bara veta i kommentarerna!

Leave a Comment