Hur wellness -produkter kan leverera stora utbetalningar

av Kathy Hosler
31 augusti 2019
Om du är en av de 126 000 groomers i Nordamerika, vet du att skötsel är ett krävande yrke och tar mycket skicklighet. Vi lägger vanligtvis in långa timmar, arbetar med att utmana djur och hantera krävande ägare. Grooming är hårt arbete som verkligen kan ta en vägtull på kroppen.

Hur många år kan du realistiskt förvänta dig att fysiskt kunna brudgummen? Nu är det dags att tänka på din framtid och hitta ett sätt att öka din inkomst utan extra arbete.

Att introducera och sälja hälsoprodukter till dina kunder kan bli en betydande del av ditt företag och kan förbättra deras husdjurs livskvalitet. Ett hälsoprogram har inget att avsluta med att diagnostisera medicinska problem eller veterinärvård. Wellness är helt enkelt produkter som stöder ett husdjurs hälsa. När hundarna och katterna kommer in i månaden efter månad för att bli vårdade kommer ägarna också att köpa sina närings- och hälsotillskott, godis och orala vårdprodukter från dig.

De flesta av oss groomers ser djur var fjärde till sex veckor, i tolv till sexton år eller mer. Med tiden bygger du en relation med det husdjuret och dess ägare. Som deras groomer har du trovärdighet. Ägare värdesätter din kunskap och kunskap. Dessutom kan det vara mycket billigare att hjälpa dem att undvika problem med sina älskade djur än att behandla dem efter att de inträffade.

Utbilda dig själv och undersöka de produkter du planerar att bära och dela sedan den kunskapen med dina kunder. Broschyrer och vittnesmål diskuterar också de fördelar som djuren glädjer sig åt när de är på ett hälsoprogram.
Annonser

Den idealiska tiden att introducera dina kunder till ett hälsoprogram är vid deras husdjurs skötselutnämning under pickup. Du kan påpeka alla problem du hittade med deras husdjur, till exempel tandproblem, eller det faktum att husdjurets artrit orsakade dem obehag under brudgummen. Då kan du föreslå produkter som kan hjälpa dem.

Allt börjar i munnen. Hälften av alla hundar och katter har tandsjukdom vid tre års ålder. Dålig oral hälsa och tandsjukdom resulterar vanligtvis i ett väsentligt kortare liv för ett husdjur. Gingivit, plack och tarteruppbyggnad kan orsaka en obekväm mun och lösa tänder. Lever-, lever- och njursjukdom kan vara resultatet av bakterier som kommer in i blodomloppet genom munnen.

Många tandproblem kan förhindras om du börjar utbilda ägare om orala vårdprodukter när deras husdjur är ung. Ha en visning av tandkräm och borstar, orala sprayer, vattentillsatser, godis och tandleksaker för att sälja till dina klienter och vara beredd att visa hur man korrekt använder var och en.

Allt som ett husdjur äter har en betydande inverkan på dess allmänna hälsa. När vi arbetar med djur som har problem med deras kappa och hud gör det vårt jobb mycket svårare. Klagomål om repor efter skötsel kan mycket väl bero på en dålig diet mycket mer än något som händer på salongen.

Till exempel, om en ägare tar med sig en hund som kontinuerligt repar och gnuggar sig själv och dess kappa är i hemskt skick, kan du fråga om maten och godis de ger den. Om du lär dig att maten de matar är tillverkad med underlägsen ingredienser, massor av by -produkter eller ohälsosamma färgämnen och tillsatser, kan du föreslå att de försöker något annat. Om du bär premiummat och godis, styra dem mot en som skulle vara bättre för deras husdjur.

Var selektiv om de artiklar du bär. Gör din forskning. Vet vilka ingredienser som finns i dem och var de kommer ifrån. Prova dem på dina egna husdjur. Du måste se resultat med dina egna ögon för att tro på de produkter du rekommenderar. Om du tror på produkterna kommer de att sälja sig själva.

Människor älskar sina djur och många kommer gärna att spendera extra pengar för att ge dem kosttillskott som håller dem friska. Det är där din kunskap och hjälp hjälper dem.

Min bror flyttade nyligen tillbaka efter att ha varit ur staten i ett antal år. Han tog med sig sin 13 -åriga retriever -mix, tank, med honom. Den fattiga hunden var praktiskt taget kramad av artrit och andra problem. Veterinären körde flera tester och drog slutsatsen att det inte fanns mycket vi kunde göra för att hjälpa tanken eftersom hans lever inte kunde hantera kraftfulla droger och smärtstillande medel.

Jag föreslog att vi satte honom på ett naturligt, holistiskt tillskott som innehöll hjortens sammet. Jag hade sett det hjälpa många hundar med artros och gemensamma problem. Jag diagnostiserade inte eller på något sätt ge en medicinsk åsikt om hans tillstånd. Jag gav helt enkelt något de kunde prova som kan hjälpa – och veterinären var allt för det.

Inom tre dagar kunde vi se en markant förbättring av tankens rörlighet och det var lätt att säga att han kände sig bättre. Min bror, veterinären och jag var alla lättade över att se honom förbättra och vi ser fram emot att ha honom med oss under en lång tid framöver.

Att integrera ett hälsoprogram i ditt skötselföretag kommer att gynna alla. Djuren får produkter som har en POSInull

Leave a Comment