Tänker du på att bli en guide hundvalphöjare?

Denna publicering kan inkludera affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från verksamheten som diskuteras i det här inlägget.
Tänker du på att bli en guide hundvalphöjare? Jag blev ombedd att oroa mig för drygt 5 år tillbaka när jag gick till Orange Region Pet Expo -metoden redan 2006.
I början av 2006 var det bara jag själv såväl som min räddning av Canine Linus i huset, lite förstod jag att i slutet av året skulle jag inte bara ha främjat 10+ hundar såväl som valpar från det regionala skyddet, men Jag skulle på samma sätt gå in på resan till en guide Canine Puppy Raiser! Om du inte har haft en möjlighet kanske du vill inspektera vår sista korta artikel om exakt hur jag slutade vara en guide Canine Puppy Raiser.
Tänker du på att bli en guide hundvalphöjare?
Jag ökar för närvarande min tredje valp, Dublin för Guide Dogs of America och jag har gjort mitt finaste för att hjälpa till med valpen ökande programmet när det behövs. Nyligen ombads jag att sätta ihop en flygblad med information om vår regionala orange region guide Dogs of America (OCGDA) -grupp. Ta en titt:

I situationen undrade du: Stetson (min allra första GDA -valp) är på bilden längs rubriken. Han är verkligen smet av svarta pixlar längst till höger. Framtida guidehundar: Baron är den gula i den allra första cirkeln, Yuki är Black Lab i mitten, liksom det är Dublin (min tredje GDA -valp) längst till höger.
Det har gått nästan fem år eftersom jag började öka min allra första guide hundvalp för Guide Dogs of America (GDA) såväl som jag bara ville sätta ihop några praktiska tips om exakt hur om du är intresserad, du kan hamna vara den Nästa guide Canine Puppy Raiser för GDA.
Steg-för-steg exakt hur man slutade vara en guide hundvalphöjare
Detta är tillämpligt för att guida Dogs of America såväl som processen, medan troligen extremt likadana är troligen något annorlunda för varje guide såväl som servicehanenorganisation.

Innan vi börjar rusare bör online i södra eller centrala Kalifornien. Vissa delar av Washington kan på samma sätt höja valp för Guide Dogs of America.
Besök Guide Dogs of America -webbplatsen samt checkat ut så mycket information som möjligt om hela organisationen.
Efter att ha läst med så mycket av GDA -webbplatsen som möjligt om du fortfarande funderar på valp ökar fyll i valphöjningsapplikationen.
Det kan ta ett tag innan du får din husintervju. Vid denna tidpunkt spelar du det väntande spelet (jag väntade nästan 3 månader och nästan tillhandahöll hopp), men jag föreslår att du tittar på att gå till dina områdesgruppsmöten och resor innan din husintervju. Engagemang och engagemang är en enorm del av valpen ökande programmet.
Gå till klasserna, möten och evenemangssidan.
Ta reda på vilken tillfredsställande webbplats som är närmast ditt hem.
Kontakta områdets ledare via telefon eller e -post samt låt dem förstå att du vill gå till möten.

När du börjar gå till möten har du chansen att tillfredsställa andra valphöjare, gå till valpresor och utbildningar samt ställa frågor. Som valphöjare är en av de coolaste (och en av våra favoritdelar) om att öka en guide hundvalp att du har chansen att ta din valp många platser som allmänheten kan gå inklusive i livsmedelsbutiker, filmteatrar, köpa gallerior, Förutom till kontoret på jobbet (såg jag till att få samtycke från min chef först). Här är en video som vi satt ihop och visar några av Dublins allra första dagar på vårt kontor:

Om du vill bli meddelad till Dublins framtida valp i att utbilda TV -avsnitt kan du följa vår blogg, YouTube -kanal, Facebook -sida eller vårt Twitter -konto.

Jag hoppas att den här korta steg-för-steg-guiden hjälpte dig att upptäcka lite om att hamna som en guide hundvalphöjare. Av programmet om du funderar på att hamna i en guide Canine Puppy Raisers för Guide Dogs of America samt du fortfarande har oro, vänligen känna dig helt fri att lämna mig en kommentar i kommentaravsnittet nedan eller skicka ett meddelande med vår komma in Touch med form.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag samt varma förpackningar – idealisk för nya valpar. Hjälper enkelhetsstress och ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar gillar att bita, nyp och tugga. Vi gillar att använda mobbingpinnar för att hjälpa till att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Canine Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: bondens hund – för ett par månader tillbaka började vi mata korpen färsk hundmat såväl som hon gillar det! Få 50% rabatt på ditt allra första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Comment