Roundup 71: Preferred Pet Dog Articles & Weeks of the Week

Roundup 71: Preferred Pet Dog Articles & Videor of the Week

Senast uppdaterad den 13 december 2021 av valpläckor Lämna en kommentar
Från ett lättare porträtt av det intima bandet visar vi våra hundar till fördelarna med att ha veterinärer och läkare dela sina koncept och forskningsstudie med varandra. Här är några av mina föredragna Pet Dog -artiklar i veckan, jag hoppas att du tycker om dem lika mycket som jag gjorde.

x

Husdjur

0 sekunder av 34 sekunder

leva
00:00
00:34
00:34

Veckans favorit DUM -hundartiklar

Varför jag ogillar min hund
Låt inte titeln kasta dig – det här är en rörande och rolig läsning. Ett vackert, lättare och intimt porträtt av författarens liv med sin husdjur Belle.

I utvecklingen med oss i tiotals otaliga år slutade kanske hundar inte bara exemplar av lycka utan, som människor, känslomässigt sårbara varelser. I huvudsak betalar Belle kostnaden för sin art nära koppling till vår.

På hundar och äkthet
Tanke Provocing Publicera om ärlighet, att göra och bevara djup kommunikation och vara tro mot oss själva. Våra hundar är alltid ärliga, liksom vi kan upptäcka mycket om vad de berättar för oss om vi är redo att lyssna.

Om du inte kan betala för att spay eller kastrera din hund, borde du fortfarande ha din hund
Vi handlar alla om bedömningar när det avser exakt hur mycket pengar vi tjänar, men när det gäller exakt hur mycket du gillar och bryr dig om dina familjens husdjur måste till och med vara en del av ekvationen?

Sätt att fira National Pet Dog Day
Älskar dessa grundläggande idéer, såväl som författaren är helt idealisk – oavsett exakt hur du firar din husdjur kommer att vara nöjd med vad du gör.

Veterinär går tillbaka till medicinsk institution för att hjälpa till att rädda hundar såväl som människor från sällsynt cancer
Intressant inlägg som tittar på fördelarna med att ha läkare och veterinärer delar sina erfarenheter, begrepp och forskningsstudier med cancer med varandra.

”Jag har en mycket bättre förståelse av [mänsklig] cancer sedan mitt arbete med hundar. Det går båda vägarna. Vi får en hel del insikt om exakt hur dessa sarkom betraktar dem hos hundar. Om du försöker ta reda på exakt hur cancer uppför dig du kräver att se det ofta såväl som med hundar, tyvärr har vi möjligheten att se det såväl som om igen. ”

Veckans favorit husdjursvideor

Varje husdjur i detta skydd fick precis sin egen säng.

Rekommenderad läsning:

Roundup 90: Preferred Pet Dog Articles, Offers & Videos of the Week

Roundup 66: Preferred Pet Dog Articles & Weeks of the Week

Roundup 94: Föredragna husdjursartiklar, videor och veckans erbjudanden

Leave a Comment