En speciell metod för att komma ihåg ditt husdjur

kremering Ash Memorials

Skapa en härlig glasflöte för att hedra dina gillade

Om du har tappat ett gillat ett eller ett husdjur, kan vi producera en härlig blåst glasminnesflytande med deras kremeringsaska för att hedra dem. Vi producerade en process som kallas Scavo Infusion som gör att vi kan smälta kremering ask i ytan av våra utsökta handblåsta minnesflöten. Kremeringsaska är verkligen inbäddad i glasets yta och dyker upp som den vita strukturen som visas på den nedre halvan av varje flottör. Det kan inte skuras av, så att det inte försämras eller modifieras på något sätt. Det är permanent, resistent mot fukt och kommer aldrig att försvinna eller försvinna.

Vår berättelse

Jag började göra kremering Ash Memorials för mitt hushåll såväl som goda vänner för några år sedan – som en glasblåsare, det var något jag kan göra för dem som var speciella och intressanta. Vi online och arbetar på stranden, så att producera minnesflöten för gillade såväl som familjens husdjur slutade vara en hushållstradition. När Trevor gick med mig i studion såväl som vi började använda minnesmärken till människor vi inte kände, tog vi båda extremt allvarligt men hade inget koncept vilken typ av berättelser vi skulle höra eller exakt hur mycket vi skulle påverkas av dem. Jag insåg att det var en extremt annorlunda metod för Trevor såväl som jag att avslöja oss med vår konst, liksom det gav det glas vi gjorde en ny betydelse.

Eftersom jag har funnits ett tag har jag tappat hushållsmedlemmar såväl som goda vänner utöver några av de mest otroliga husdjur, liksom jag uppskattar precis exakt hur mycket mitt hushåll och goda vänner också När min humoristiska bit husdjur som vaggar hennes svans indikerar för mig i dag. Att göra dessa minnesmärken har fördjupat den uppskattningen, liksom Trevor har delat liknande känslor med mig – vi båda känner oss extremt lyckliga att kunna göra det vi gör för att leva. Vi gillar vad vi gör, liksom vi hoppas att det visar i vårt arbete.

Varför en minnesflytande?

Jag har en fantastisk samling gamla japanska flottörer som jag har upptäckt som tvättade upp efter stormigt väderförhållanden på Oregon -kusten, så det var naturligt för mig att börja göra flottörer när jag slutade bli en glasblåsare vi valde den graciösa formen på ett glas Float eftersom det är underbart att titta på såväl som enkelt att visa. Det är sfärisk form är mycket hållbar, liksom för oss, det symboliserar andan hos en gillad en som flyter över havet på en resa till en mer strand. Att producera en Cremation Ash Memorial Float är den bästa metoden för att hålla deras minne vid liv!

Hur man beställer

Gå till vår webbplats @ www.scavomemorials.com för att välja din Memorial Float. Där kommer du att upptäcka ett härligt val av färger samt mycket mer information om processen. Våra minnesmärken börjar på bara $ 99 vilket inkluderar gratis frakt. Vi skickar dig en samling som ska användas för att skicka oss en liten mängd aska – en tesked räcker. Uppsättningen innehåller en liten injektionsflaska med identifieringsetiketter, en mätsked, djupgående instruktioner samt en förbetald returpostetikett till oss. När vi får aska kommer vi att producera ditt minnesmärke. Din flottör finns i en charmig presentask med en akrylskärmring. Hela processen tar normalt 3-4 veckor.

Vårat löfte

Vi kommer att behandla din aska med respekt såväl som att producera din Memorial Float som om det var vår egen. Vi förstår värdet av att överlämnas för att minnas din gillade eller omhuldade husdjur samt försäkran om att deras aska kommer att hanteras med vördnad. Vi är en liten hushållstjänst och garanterar dig att de kommer att tas väl hand om. Vi är mycket mer än glada över att svara på alla typer av problem du kan ha.

–Roger & Trevor

Skapa ett scavo -minnesmärke från Trevor Crosta på Vimeo.

Titta på vår video AVOVETO Upptäck mycket mer eller se vår webbplats @ www.scavomemorials.com

Vi erbjuder också Etsy @ www.etsy.com/shop/cremationasHglass

Roger & Trevor Crosta scavoglass@gmail.com

(Offentliggörande: Efter behov av Federal Trade Commission. Detta är en sponsrad publicering av Scavo Memorials.)

Leave a Comment