Cat Camp NYC 2019: En händelse av katter såväl som de människor som gillar dem

Det tredje årliga Feline Camp NYC tog plats på Metropolitan Pavillion i New York City den senaste helgen. Evenemanget samlade kattentusiaster från hela världen för en helg med roligt, lärande och inspiration. Fokus för kattläger är, liksom alltid har varit, att ge gästerna att erkänna exakt hur kraftfull varje privat är när det gäller att förbättra katternas liv – oavsett om det är deras egna katter, katter i deras samhälle och katter i allmän. Förutom att det är så kul!

Presentationsämnen sträckte sig från TNR samt räddning till kattfotografering till exakt hur du interagerar med din veterinär. Breakout -sessioner inkluderade presentationer om exakt hur man kan minska stressen för skyddskatter, främja katter, hantera petting aggression, liksom mycket, mycket mer. Evenemanget innehöll också Mini Camp -sessioner från Feline Bingo till att göra kattungar och mer.

Jackson Galaxy, Beth Adelman, Dr. Mikel Delgado, liksom din verkligen
Jag höll en Q & A -session på lördag morgon, liksom jag var på två vanor med Jackson Galaxy, Mikel Delgado samt Beth Adelman. En av gästerna publicerade tweeten nedan efter att ha gått till en våra sessioner, som knäckte mig:

Och naturligtvis fanns det massor av leverantörer med en underbar blandning av produkter för katter såväl som deras människor.

Du kan se några av mina föredragna produkter ovan och nedan. Leta efter mer information om många av dem här på Mindful Feline under de kommande veckorna.

Det fanns antagbara katter från ett antal räddningsgrupper i New York, inklusive denna underbara tortie -kvinna i det övre vänstra hörnet. Jag hände för att tillfredsställa hennes adopter, liksom jag hoppas att jag kommer att kunna dela en uppdatering om exakt hur Rowena bosatte sig i sitt nya hem.

Evenemanget avslutades med en inspirerande huvudnot av Hold Jackson Galaxy, påminde deltagarna precis exakt hur mycket katter berikar våra liv på så många olika sätt, liksom att motivera alla att upptäcka metoder för att göra en skillnad för katter i sina stadsdelar såväl som bortom.

Jag kan inte vänta fram till nästa år!

Inslagskung

«Trixie Baza Scratching Post, Hammock och lägenhet
Cat Pocket Carry Bag Champion »

11 kommentarer till Feline Camp NYC 2019: En händelse av katter såväl som de människor som gillar dem

Eleanor Skibo säger:

7 juni 2019 kl 13:41

Ingrid, du ser så vacker ut, men jag slår vad om att du är utmattad. Jag önskar att jag kunde ha gått med er alla; Så mycket fantastiska meow -saker att titta på såväl som alla människor såväl som för att programmera allt kul. Njut av samt få lite FoU, innan du går hem till dina underbara flickor.

Svar

Ingrid säger:

7 juni 2019 kl 14:32

Tack, Eleanor! Som en introvert är jag vanligtvis ganska utmattad efter dessa typer av händelser. detta var annorlunda. Jag kände mig energisk och inspirerad. Men Allegra såväl som Ruby var säkert glada över att ha mig hem. ?

Svar

Lisa Finkel säger:

7 juni 2019 kl. 11:41

Jag gillar att du citerade min tweet! Jag menade varje ord av det!

Svar

Ingrid säger:

7 juni 2019 kl 14:29

Lisa, den tweeten gjorde vår dag!

Svar

Emily Raymer säger:

7 juni 2019 kl. 11:20

Älskar den tweeten om att kattläger är “Mount Rushmore” för kattens beteendeister. ” Jag är hedrad att frivilligt vara exakt samma skift som författaren på Massachusetts Society for the Prevention of Cruelty to Animals (MSPCA) i Boston. Hon är också en av den otroliga gruppen, Catvocates, som ökade över 800 000 dollar för skyddet förra året samt som hjälper särskilt med adoptioner med seniorkittiga genom att möjliggöra en stor del av deras avgift. Kan inte vänta med att höra idag om hennes äventyr på Feline Camp!

(Älskar mindful cat, förresten !!)

Svar

Ingrid säger:

7 juni 2019 kl 14:30

Tack för alla er såväl som Lisa gör för katter, Emily!

Svar

Sue Brandes säger:

7 juni 2019 kl. 10.47

Det verkar som så roligt.

Svar

Caren Gittleman säger:

7 juni 2019 kl. 08.47

Jag har ännu inte varit att kattläger så bra som jag så önskar att jag kanske går en av dessa dagar! Verkar som om det var fantastiskt!

Svar

Janine säger:

7 juni 2019 kl. 07.27

Det verkar som ett så fantastiskt evenemang. Jag önskar att vi hade något som det här här i Dallas. Jag kan inte betala för att resa någon annanstans.

Svar

Di säger:

7 juni 2019 kl 02:06

Hej Ingrid 🙂
Jag har hoppats hela veckan, att du kan publicera något om Feline Camp! Jag planerade att delta och aldrig ha varit. Vi åkte till Storbritannien, så jag kunde inte göra båda. Såg såväl som kittade kattungar där för att säkerställa att jag fick mig att må bra. Jag hoppas dock att åka till Feline Camp 2020.
DI – Bracebridge Ontario Canada

Svar

Ingrid säger:

7 juni 2019 kl 05:01

Hoppas vi ses nästa år, DI!

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av din Dnull

Leave a Comment