Kommer Fido snart att be om bilar och lastbilsnycklar?

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore7

Fotokredit: Auckland SPCA

Du kan plocka upp papperet och läsa, “Hundar kör ut från skydd till nya hem.” Till att börja med kan du tro att författaren inte lyckades komma ihåg några ord eller bara försökte vara söt. Men checkade ut ytterligare såväl som du kan upptäcka att vissa hundkonditionstruktörer i Nya Zeeland bandade Fido bakom förarsätet samt lärde tre skyddshundar exakt hur man kör.

Så otroligt som det låter, tre skyddshundar från Auckland SPCA gav vardagsträning i åtta veckor för att upptäcka att använda typiska enheter i den typiska bilen. Efter denna preliminära träning placerades de bakom hjulen på en anpassad Mini Cooper. Hundarna kan sätta bilar och lastbilar i redskap, accelerera och styra.

I situationen tror du att du kan dra så mycket som ett stoppljus och vända för att se en utmärkt dansk bakom rattet, dessa hundar har inte använt för licenser för att köra på allmänna vägbanor såväl som för tillfället kör bara på en off- vägkurs. som förstår vad framtiden kan hålla. Inspektera videon av dessa otroliga körhundar såväl som du ser att de inte ser lika bra från en hel del människor du ser dagligen bakom rattet när det gäller att använda utrustningen. Vem vet, om några år kan en typisk gräva från en medförare vara: ”Ärligt talat, Sam. Min hund kör mycket bättre än du! ”

hundträning

Leave a Comment