Djupa tankar om DIY från hunden

Obs: Vänligen välkomna Julia Thomson som en ny bidragsgivare till den mutt. Hon bevarar blogghuset på 129 tunnland och kommer att komponera för den mutt varannan tisdag.

Hemförbättring, renoveringar och DIY är enorma delar av vårt liv i huset på 129 tunnland. Hela hushållet blir involverat. Oavsett om du har fyra tassar eller två händer, är du en del av besättningen.

Så scener som den nedan spelar rutinmässigt med vår hund Baxter samt vår katt Ralph.

“Jag skulle hjälpa dig att sätta upp de gardinstängerna, men jag har ingen borr.”

Uh-va? Vad sägs om inga tummar, ingen vertikal räckvidd och en tendens att tillbringa större delen av din tid som sover, kille?

”Du tror att en pensel kompenserar för att jag inte ger mig en borr? Denna pooch gillar elverktyg, dam. ”

”Åh, liksom du gjorde narr av tummen såväl som min höjd. Du är på egen hand för att måla den spegeln. Det här är vad jag tror på din pensel. ”

“Ahhhh … Dreamland, där doggies har övningar … liksom tummen.”

Med Baxter’s Assist (eller kanske trots det) är vårt senaste projekt – ett gästutrymme – nu komplett.

Och så mycket som jag gör narr av honom, måste jag säga att de olika jobb vi hanterar runt gården är en fantastisk metod för att tillbringa tid med Baxter. Han har upptäckt att tolerera höga ljud, lita på att vi kommer att hålla honom riskfri (även när jag klättrar runt honom och svänger en lång gardinstång över huvudet) samt att vara tålamod medan vi arbetar.

Vilka hobbyer visar du din hund?

Julia Thomson är en bloggförfattare hemma på 129 tunnland där hon komponerar om landsbor och DIY -renovering. Inspektera hennes rekommendationer för att vandra utan koppling med din hund här.

Leave a Comment