Granskning: Feline Tales: True Stories of Generosity As Companionship with Kitties

Denna publicering innehåller affiliate -länkar*

Du förstår att alla typer av bok som publiceras av National Geographic kommer att fungera vackra foton, liksom kattberättelser: sanna berättelser om generositet och kamratskap med kattungar definitivt levererar i det avseendet. Denna vackra samling historier om fantastiska, omtänksamma, äventyrliga, hängivna såväl som nyfikna katter är säker på att glädja någon som gillar katter.

Du kan erkänna några av katterna i den här boken. Det finns Didga, skateboardkatten, Tama The Railroad Station Cat, samt Corduroy, en av de äldsta levande katterna i världen. Det finns en döv katt som har upptäckt att interagera med sin människa genom indikationsspråk. Det finns Snorri, som stjäl flip flops. Förutom att det finns Millie, en klättringskatt.

Förutom berättelserna innehåller boken “Just For Fun” -avsnitt som gräver lite djupare in i vissa delar av berättelserna, liksom “fråga en expert” -avsnitt med veterinär Dr. Gary Weitzman, som svarar på oro du kan tro på medan du läser.

Boken marknadsförs som en barnbok riktad till åldrar dagis med 12, men jag insåg verkligen inte ens att den inte var skriven för vuxna förrän jag började komponera denna recension. Denna vackert utvecklade bok är lite skattkista för kattentusiaster i alla åldrar.

Cat Tales erbjuds från Amazon såväl som över hela böcker säljs.

FTC -avslöjande: The Mindful Feline är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som utvecklats för att erbjuda ett innebär att webbplatser ska göra marknadsföringsavgifter genom marknadsföring samt koppla till produkter till Amazon. Detta innebär att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter såväl som tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva. Jag fick den här boken från förläggaren. Att få den gratis kopian påverkade inte min recension.

Inslagskung

«Giveaway: Jackson Galaxy Area Station från PetMate
Mews såväl som nips: yoga med katter »

3 kommentarer till recension: Feline Tales: True Stories of Generosity samt kamratskap med kattungar

Allison säger:

16 juni 2017 kl. 9:40

Den här boken går på min önskelista! Jag kan också tro på minst en person som vill ha det som en gåva. Tack för recensionen.

Svar

sommartid säger:

16 juni 2017 kl 3:45

Detta verkar som en så vacker bok!

Svar

Safepetaven säger:

16 juni 2017 kl 1:12

Precis som dessa katthistorier. Olyckligt att den försämrade synen, förutom betydande hörselnedsättning, gör det så utmanande att njuta av.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Comment