Inte mycket mer oro över att sakna ditt husdjurs utfodringstid

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore4

Jag fick den här nya Eatwell 2 Meal Pet -mataren att testa samt rapportera om. Vanligtvis glädjer jag mig över att pröva nya saker men de dåliga nyheterna om detta är att min Mommah lämnade mig ensam under helgen så jag kan prova mataren. Okej, jag medger att hon redan hade planerat resan. Förutom att jag inte var exakt hus ensam, eftersom jag hade den maniac Harley för att hålla mig sällskap.

Detta är mataren. Du sticker ett enda AA -batteri i botten, som kör de mekaniska tidtagarna på var och en av de två brickorna. Twirl sedan knopparna för att ställa in de två timerna under alla typer av tid så mycket som högst 48 timmar. Här är den fantastiska delen: Jag måste prova det i utveckling ett antal gånger under hela veckan för att se till att det var tillförlitligt. Lyckligtvis öppnade det alltid såväl som ordnat såväl som jag fick ett välsmakande extra mellanmål!

Du lägger maten i brickan här, liksom varje matbricka har så mycket som 1 1/2 koppar torr mat. Efter att ha fyllt brickorna stänger din mor eller far locket samt ställer in timern. Jag upptäckte att erkänna bruset från matarlocket som öppnade så jag förstod att springa över och chow ner.

Facket är mycket enormt och enkelt att äta från. När Harley insåg att maten var inne i denna gadget, tillbringade han mycket tid på att försöka luta locken öppna. Efter att han insåg att han inte kunde öppna dem, lämnade han den ensam tills locket öppnade sig. En gång fångade jag Harley tupplur bredvid mataren så att han skulle vara mycket första i raden när den öppnade!

Dessa brickor är diskmaskin säkra, så de är enkla att hålla rena. Min dom? Båda tassarna! Det är en enkel nonsensmatare för de tider då din mor eller far inte kan vara hus för att mata dig vid din rutinmässiga arrangerade tid. Om du vill äta mycket kan du också prova 5-måltidens husdjursmatare.

Daisy the Curly Catproduct Reviews

Leave a Comment