Katter med jobb

Här i USA firar vi Labor Day idag, så det här inlägget är tillägnad alla arbetande katter där ute.

Jag har haft ett antal arbetande katter i mitt liv. Virginia var min första kontorskatt på den djurmedicinska anläggningen som jag lyckades, följde naturligtvis av Buckley, som de av er som läste min bok Know. Amber var inte så mycket en fungerande katt eftersom hon var inspiration bakom den medvetna katten, även om vem som ska säga att vara författares mewse är inte hårt arbete. Allegra och Ruby bidrar till denna webbplats med sina egna kolumner, Allegras värld och Rubys reflektioner. De är också utsedda produkttestare.

Katter har valfritt antal jobb. Det finns butikskatter, kontorskatter, klinikkatter och vårdhemskatter. Jag älskar att gå till butiker eller kontor som har en lokal katt. Jag tror att att ha en katt i lokalerna förändrar energin i ett företag.

Om du inte är säker på vilken typ av arbete din katt skulle utmärka sig, kanske du vill prata med Ann Dziemianovics karriär för din katt. Med hjälp av denna härliga bok kan din katt hitta sitt drömjobb! Han kan ta Meowers-Briggs karriär/ personlighetstest, speciellt utvecklad för din katt. Du vet aldrig vilka dolda jobbtalenter din katt som kanske har på sig när du tror att allt han gör är att sova dagen borta.

Några av de hårdast arbetande katterna är bodega -katter i New York City. I en ny artikel i New York Times skickade läsare från tio stadsdelar i New York City foton av sina bodega -katter. Genom att flyga under radaren av New Yorks hälsokoder, som förbjuder levande djur i anläggningar som säljer mat, är dessa mousers det ursprungliga urbana rovdjuret, som visas i videon nedan:

httpv: //youtu.be/zhvl3z6pxe4

Lycklig arbetsdag! Om du har en fungerande katt, vänligen dela din berättelse!

Fotokredit: New York Times: Katter på Bodega, bara gör sitt jobb

Du kan också glädja dig att läsa:

Bokrecension: Karriärer för din katt av Ann Dziemianonvic

Galleriet

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Katter på jobbet

Anjellicle Cats räddning: Rädda New York City -katter, en katt i taget

Mews och Nips: Katternas läkande kraft

«Bokrecension: The Cat Master av Bonnie Pemberton
Happy Cat Month 2011 »»

13 kommentarer om katter med jobb

Debbie säger:

7 september 2011 kl 14:26

Alla våra kattungar arbetar katter … Vi bor på en gård och de håller felaktiga möss och otäcka flugor ur huset. Tro mig, det är en win-win-situation!

? Herre har barmhärtighet över de arbetande katterna!

Svar

Ann Dziemianowicz säger:

5 september 2011 kl 18:09

Ingrid, tack så mycket för att du inkluderade min bok i din skrivning av arbetande katter! Jag är smickrad. ?

Jag håller helt med om att att ha en lokal katt förändrar atmosfären i en butik till det bättre!

Jag älskar Bodega Cat -videon.

Här är för att arbeta katter! och till de söta kattungarna med karriärer i ditt liv.

puss kram

Svar

Ingrid säger:

5 september 2011 kl 18:44

Ett inlägg om arbetande katter skulle inte vara komplett utan att nämna din bok, Ann.

Svar

Reneda Baer säger:

5 september 2011 kl 16:41

Ett yrke för katter är Library Cat. Jag önskar att alla bibliotek hade katter. Det verkar bara bäst att ha en katt där folk läser inte ??? Det var tidigare ett bibliotekskattsamhälle, men jag är inte säker på om det fortfarande finns eller inte.

I vårt hus har vi “jobb” för alla våra katter. Till exempel: Titan är VD för Cat Trucking. Andy kör en lastbil för honom. Laker arbetar i försäljning på avdelningen. Lagra. [Hennes favoritavdelning är Cosmetics], Smidgen brukade arbeta i den amerikanska statskassan, Ouiji är revisor för Cat Trucking, Arena är en servitris på lastbilstoppet, Raider är fortfarande i skolan, Mickey arbetar för Domino’s, och Memphis spelar tangentbord i ett band. Titan brukade öppna för kyss under sina yngre dagar, i vissa fall kommer han att träffas med de andra, esp smidgen när han fortfarande levde och leka lite, men han gör det inte professionellt längre, etc, etc, etc…..

Ja, vi är ganska mycket inte bäst i vårt hus, Lolol … men vi älskar våra barn!

Svar

Ingrid säger:

5 september 2011 kl 18:43

Naturligtvis, Reneda – bibliotekskatter! Hur kunde jag glömma att nämna dem! Du har en upptagen grupp i ditt hus – jag skulle verkligen gärna vilja se lite video av Memphis och Titan gunga ut?

Svar

Katnip Lounge säger:

5 september 2011 kl 15:17

Jag måste säga, jag skulle hellre hitta ett katthår i min mat som en råtta båge!

Svar

Ingrid säger:

5 september 2011 kl 18:42

LOL!

Svar

Bernadette säger:

5 september 2011 kl. 10:27

Vissa tycker att hundar är de enda djuren som arbetar. Vi vet bättre! Jag skulle inte vara där jag är utan mina kattfamiljer!

Svar

Ingrid säger:

5 september 2011 kl 15:10

Samma här, Bernadette!

Svar

Caren Gittleman säger:

5 september 2011 kl. 07.47

Alltför roligt!! “Stora sinnen!” Jag upprepade mitt inlägg från förra året av “Careers 4 Your Cat” älskar videon du inkluderade och att du har haft “arbetande” katter i ditt liv, inte de lata kattungarna som jag har haft!

Ha en fantastisk arbetsdag!

Svar

Ingrid säger:

5 september 2011 kl 3:10null

Leave a Comment