Leo får en rumskamrat

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

Under den senaste veckan har vi varit hundsittande Leos favorit doggy-vän, Oscar, och han har några mycket blandade känslor om det. Leo och Oscar har kommit långt (se här och här) och nu kommer de riktigt bra och älskar att leka med varandra. När de är tillsammans beror det normalt på att vi kolla in Oscar hem och stanna i en helg. Den här veckan är det bara oss och Leo i vårt hem med vår lurviga (och mycket artiga) gäst, Oscar.

Så snart jag kom hem med Oscar förra helgen var Leo extatisk och de spelade dragkamp och rusade runt tills de båda var utmattade. De är båda så glada hundar och så lika på många sätt men också mycket annorlunda. En viktig likhet som är den mest underhållande är att de båda blir avundsjuka mycket lätt. Det är en win-win för alla inblandade parter eftersom när du kallar en av dem kommer båda och de båda får uppmärksamhet. Det enda som är bättre än en husdjur är verkligen två hundar! En av de största skillnaderna mellan Oscar och Leo är att Oscar är mycket mer kärleksfull och gosig än Leo. Leo kommer att sitta eller sova med oss ​​en kort tid, men han hoppar av sängen eller soffan inom 20 minuter och sparkar tillbaka på golvet. Oscar stannar i sängen hela natten och är alltid i närheten.

Att ha båda är en fantastisk tid. De går bra tillsammans
mestadels. Men om de fångar dofter i motsatta riktningar saker
Kan bli ganska trasslig för oss alla tre. Det är mycket mer tillfredsställande när
Det finns en person per hund. Tyvärr går Oscar hem om några dagar och jag är
säker på att Leo kommer att sakna honom, men jag är också säker på att han kommer att vara glad över att ha alla
uppmärksamhet åt sig själv igen.

Leave a Comment