Jag är tacksam för min räddnings- eller skyddshund sedan …

Jag bad 15 hundentusiaster att fylla i det tomma:

“Jag är tacksam för min räddnings-/skyddshund sedan …”

Här är vad de hade att säga.

Rachel Grant såväl som Kia

”… Eftersom hon ständigt påminner mig om att vara tacksam för allt vi kan ta för givet – solen, gräset, ett hem. Kia hade en grov början i livet men det visar inte alls – hon tycker verkligen om varje ögonblick av att leva. Jag gillar det! ”

Richard McAfee såväl som hans coonhound april mae

”… eftersom jag upplever från PTSD till följd av min utplacering, liksom hon har förmågan att lugna mig såväl som min värld. Hon har förmågan att känna vad som händer med mig såväl som kommer att komma så mycket som mig och stanna hos mig för att göra det bättre. ”

Jomarie Hoholik samt hennes Border Collie Mix Sorella

”… eftersom hon har gett så mycket glädje till vår familjs liv. Hon har tränat i halva maraton med mig, snugglar med mig på vintern när min fästman var utplacerad såväl som utomlands, och hon valde vår senaste hund, April Mae, som har varit en fantastisk komfort för min fästman efter att han återvände från sin utplacering . ”

Tatianna Creese såväl som hennes pitbull mix hassel

”… Eftersom hon ständigt får mig att le och känna mig så älskad. Dagligen kommer jag hus till många kyssar, liksom jag kunde inte vara mer tacksam för att hon är i mitt liv! Jag gillar henne så mycket. ”

Damion Sanders såväl som hans Chihuahua Waxey Gordon

”… eftersom han fyllde ett stort utrymme i mitt liv efter den förödande förlusten av min 12-åriga katt Zoe. Mitt liv är så mycket rikare för att ha honom. Jag förstår ärligt talat inte vad jag skulle göra utan honom. ”

Mark Litwa såväl som hans lab mix Parker

“Jag är tacksam för min skyddshund eftersom han hjälper mig att tillfredsställa nya människor och få mer träning.”

Yvonne & Jason Harper och deras Chihuahua Mix Bramble

“Jag är tacksam för min räddningshund eftersom hon gör oss till en familj.” – Yvonne

Sue Ringinger såväl som hennes Border Collie Boone

”… Eftersom Boone är min finaste vän. Hon bor och arbetar med mig dagligen och hanterar min stress utöver hela byrån. Faktum är att hennes visitkort lyder, “Direktör för stresshantering.” Och hon är fantastisk på sitt jobb. ”

Matt hallisy såväl som hans gyllene retriever kenji

”Jag är tacksam för min räddningshund eftersom han verkligen har gjort vad jag gör bättre. Han gillar att imitera mig när jag gör yoga. Han är också extremt smart, så mycket för att säkerställa att jag vanligtvis bara kan ha en rutinmässig mänsklig konversation med honom såväl som han förstår det mesta av det jag pratar om. ”

Teresa Rhyne såväl som hennes Beagles Percival samt Daphne

“… Eftersom han (Percival) lärde mig om djurförsök och är en ständig påminnelse om att handla grymhetsfri.”

Percival (till vänster) räddades av Beagle flexibilitetsjobb från ett labb som testar djur, enligt Rhyne.

Jeff & Linda Logan samt deras Golden Retriever Mix Dixie

”… Sedan varje dag visar hon mig det ljus som hon demonstrerade den allra första dagen som vi var nöjda i skydd. Vi gick ut i koppel, hon satte sig snabbt ner framför mig för att bli petted, jag knälade ner såväl som hon gav mig sin tass för en skakning! ” – Jeff

Siobhan Hanlin såväl som hennes collie mix Molly

”… Eftersom hon är min följeslagare. Med traumatiska uppdelningar, redundans, liksom alla svåra tidiga dagar med att starta min verksamhet, var hon där så bra som jag inte kunde sluta arbeta eftersom hon räknade med mig. ”

Dennis Kowaleuski såväl som hans pitbull mix ottis

”… för att han alltid är där för mig. Ottis goes to work with me every day, as well as he cuddles me to sleep at night, as well as even though he’s always with me he still gets excited when I look at him as well as he still melts my heart just like the very first time I satisfied him.”

Shari Czar as well as her lab mix Tyler

“ … since daily he reminds me that there are new things to find – he always discovers new things to sniff! as well as that happiness can be discovered in something as simple as coming house as well as being satisfied at the door.”

Nina Parr as well as her Australian cattle dog mix Sadie”… eftersom hon får mig att skratta varje dag. Från det ögonblick vi träffades förstod jag att hon skulle bli en speciell hund, liksom att hon definitivt lever så mycket som den förväntan. ”

Vad sägs om resten av er? Varför är du tacksam för din hund?

Registrera dig för det Mutts nyhetsbrev samt få mitt bästa material varannan vecka.

Leave a Comment