Starta en mobil veterinärklinik? Dessa fördelar kan överraska dig

mobila veterinärkliniker är mycket mer populära, eftersom de tjänar en bredare variation av husdjursägare. Detta är i många metoder en win-win omständighet för både klienten och veterinären.

Husdjursägare som försöker hitta concierge-stil, individualiserade tjänster kommer att upptäcka dessa metoder attraktiva sedan deras komfort såväl som personlig uppmärksamhet.

Många veterinärer examen med stora skuldmängder. Detta gör det tufft eller till och med omöjligt att få en tegel- och murbruk. Mobila kliniker är mycket mer kostnadseffektiva liksom mycket lättare att få tillgång till än standard-tegel- och murbruk.

Mobil Vet Clinic

Husdjur kan stressas av ljud, sevärdheter och lukt av ett hektiskt centrum samt fordonsresor. Ett mobilt veterinärcenter kan också vara fördelaktigt för husdjur.

Vilka enheter behövs för att öppna en mobil veterinärklinik?

Vissa veterinärer är enbart mobila, medan andra arbetar i samband med tekniker för att leverera vård av full service på en större mobil veterinärenhet.

Mobilmetoder har ofta betydande skillnader i såväl metodstil som enhetskrav.

Fördelar med mobil veterinärklinik

Mobila veterinärer är ofta specialiserade på en specifik nisch. Massor av mobila veterinärer är specialiserade på förebyggande vård. De levererar vacciner såväl som wellness -tentor till kunder som gillar att inte föra sina familjer husdjur till en veterinärklinik.

Andra begränsar sina mobila metoder till Pet Hospice, eutanasi, alternativa läkemedel samt alla typer av andra nischmarknader som erbjuds i deras område.

Dessa veterinärer kan driva sin egen bil till sina besök samt bara ta med de enheter som behövs för sina vissa tjänster. Vanligtvis levereras dessa tjänster såväl som tentor vid kundens bostad.

Din lista över enheter kan begränsas om du erbjuder nisch- eller specialtjänster. Du kan kräva att du uppfyller artiklarna:

Skala för vägning av husdjur

Instrument för fysisk undersökning: termometrar, stetoskop, otoskop, oftalmoskop samt oftalmoskop

Material för administrering av behandling samt insamling av laboratorieprover: sprutor, blodinsamlingsrör, fekala provbehållare etc.

Vaccinationer (vid behov) såväl som vanligt förekommande injicerbara läkemedel

Orala mediciner används ofta

Du kanske vill utföra tester hos klientens hem (hjärtmasktester samt kattkombinationstester).

Mobila veterinärer kan leverera liknande tjänster till en tegel såväl som murbruksmetod genom att använda ett helt utrustat veterinärcenter på hjul.

Dessa metoder fungerar normalt från en mobil, specialbyggd veterinärklinik. Även om veterinären kan gå till klientens hus, görs många procedurer såväl som undersökningar inuti den mobila enheten.

Varför välja Mobile Vet Center?

Dessa mobila kliniker består ofta av mindre versioner av exakt samma områden som en tegel- och murbruk. Du kan upptäcka enheter som:

Alla enheter såväl som ett labb internt

Veterinärbord

Alla kirurgiska förnödenheter såväl som det kirurgiska behandlingsområdet

Kennlar såväl som rengöringsprodukter

Innan du börjar en mobilpraxis är det avgörande att välja vilken typ av metod du vill bygga. Vill du fokusera på en viss nisch eller erbjuda vårdtjänster i full service?

Kommer du att arbeta med kunder i huset eller som en mobil enhet? Dessa beslut kommer att påverka dina enheters budgetplan såväl som enhetslistan.

Vad är den uppskattade startkostnaden?

På grund av den låga kostnaden för att starta en mobil praxis dras många veterinärer till den. Veterinary Service Advisors publicerade en post 2019 som uppskattade kostnaden för att öppna en mobilmetod till $ 450 000. Detta är 25% mindre än kostnaden för att öppna en tegel- och murbruk.

Du kan förvänta dig att spendera minst 200 000 dollar på systemet om du menar att köra en mobil veterinärtjänst. Du måste också inkludera kostnaden för extra enheter som röntgenmaskiner samt labbutrustning.

Men om du försöker börja ditt eget företag kommer de preliminära kostnaderna att bli mycket lägre.

Vad är de förväntade inkomsterna med Mobile Vet Center?

En genomförbarhetsforskningsstudie behövs för att citera dina intäkter. Forskningsundersökningsstudien uppskattar de potentiella vinster som din metod kan ge genom att kolla in historiska data, regional demografi samt förväntade driftstider samt schemaläggning.

Denna forskningsstudie genomförs normalt av eller under ledning av en servicadministrationskonsult. Laboit genomförde en analys av de mobila veterinärenheterna som köpts av veterinärer 2014.

Baserat på de uppskattade vinsterna såväl som kostnader som rapporterats av dessa veterinärer upptäckte de att en mobil veterinär ser fem klienter per timme till $ 250 en faktura kan ge en webbintäkter (om de arbetar 5 dagar/vecka under 50 veckor) på cirka 239 000 dollar per år.

Även om denna beräkning är baserad på endast medelvärden ocksås innehåller några antaganden, det ger en bra utgångspunkt när du tänker på dina förväntade intäkter.

Vilka är de lagliga kraven för mobila veterinärpraxis?

Mobila veterinärmetoder har normalt exakt samma juridiska krav som standard-mur- och murbrukspraxis.

Först kräver du att skriva en affärsenhet och få en licens. Beroende på staten kan du kanske öppna din tjänst som ett enda äganderätt eller partnerskap, “C”, Corporation, “S”, Corporation, begränsat Liability Corporation (LLC) eller begränsat ansvarspartnerskap.

Det finns många olika affärsstrukturer som veterinärer kan använda i varje stat. Du måste söka råd från både en revisor såväl som en advokat för att upptäcka om lagarna.

Du kommer att kräva att få ett specifikt veterinärtillstånd samt en hanterad medicineringslicens, precis som standardveterinärpraxis.

Ett tillstånd för veterinäranläggningar kan behövas i många stater. Det är möjligt att du kommer att kräva att gå in i avtal med tegel-och-murbruka sjukvårdsanläggningar som rör akutvård, sjukhusvistelse eller vissa tjänster som radiologi.

Du kan upptäcka alla policyer såväl som riktlinjer som rör mobila metoder i din specifika genom att konsultera din stats metodlag eller specificera veterinär medicinsk styrelse.

Du kommer att kräva exakt samma försäkringsskyddspolicy som en standardmetod för att driva ett mobilt företag. Dessa försäkringar kan inkludera arbetarnas betalning såväl som ansvarsförsäkring.

Du kommer också att kräva kommersiell/affärsbilsförsäkring för att säkra din investering samt säkra dig mot ansvar i en olycka.

Vilka är några av de mest typiska fallgroparna när du startar en mobil veterinärpraxis?

Att sätta rätt gränser är en av de största svårigheterna inom mobil veterinärmedicin.

Mobilproffs uppmanas ofta att gå till kundernas hem. Detta kan orsaka mycket mer intima förbindelser än i standard-tegel- och murbruk.

På grund av den intima karaktären av detta förhållande upptäcker många mobila experter det svårt att sätta gränser. Arbetslivet kan ofta spillas ut i hushållets liv.

Du måste göra ett försök att vara separat från arbetet på alla sätt. Upprätta timmar som du kan svara på samtal, hantera administrativa uppgifter och fastställda timmar när du inte erbjuds kunder.

Det är mycket lättare att fastställa gränser tidigt i metoden än till modifiering senare när klienter används för att obegränsas tillgänglighet.

Mobila veterinärer kan upptäcka det tufft att kartlägga ett servicterritorium. Du kanske missar blivande kunder om du begränsar din geografiska räckvidd, särskilt tidigt i din karriär.

Om ditt geografiska område är lika stort, riskerar du att köra från en plats till en till hela tiden istället för att betjäna kunder eller generera intäkter.

Demografiska studier är ofta en fantastisk metod för att ta reda på det geografiska området som din metod kommer att finnas.

Att kontrollera kostnader tidigt är en avgörande aspekt i framgången för en mobil verksamhet.

Många mobila yrkesverksamma beklagar att de spenderade mycket mer pengar på medicinering såväl som andra förnödenheter än vad som var nödvändigt.

Det kan vara praktiskt att hålla ett litet lager av mediciner samt att leverera skriftliga recept som kan fyllas på ett apotek.

Kom ihåg att hålla leveranser som sprutor såväl som bandagematerial i lager. Många av dessa leveranser kan köpas på internet från din veterinärleverantör samt skickas över natten.

De senaste tolv månaderna har varit extremt upptagna, liksom Mobile Vet M.D. är så tacksam för att betjäna ett växande område av hängivna, ansvarsfulla husdjursägare.

Vi publicerar månatliga husdjursbloggar för att stödja dig såväl som din finaste vän. Vår blogg svarar problem som vi hör hela tiden i vår skåpbil.

Mobil veterinär M.D.s bästa bloggar för husdjurshälsa

Dessa Pet Care -bloggar kan ha varit bekanta för dig innan du kollade in dem. För de som är nya i vår blogg är de efterföljande artiklarna under året. Njut av!

#5: Är du uttråkad? Gå ut för lite lokalt, husdjursvänligt kul!

Även om den engelska staden såväl som Monroe Township inte är lika hundvänlig som San Francisco eller Austin i stort, indikerar det inte att det inte finns massor av husdjursvänligt roligt idealiskt här hemma.

Husdjur är vår allra första oroande mobila veterinär M.D. Vi har gjort en betydande forskningsstudie för att hjälpa dig såväl som din husdjurshund att komma ut från hemmet i höst. Fortsätt läsa!

#4: Varje ögonblick räknas i en husdjurs nödsituation

Naturligtvis ansvarsfulla husdjursägare, du får inte bara ta hand om ditt husdags vardagliga behov, men på samma sätt visa dem under hela dagen. För att verkligen visa ditt liknande för det djur du älskar är det dags att ta itu med en försummad fråga: exakt hur man förbereder sig för samt hanterar en husdjurs nödsituation. Fortsätt läsa…

#3: Vår mobila veterinärklinik: Att sätta familjens husdjur först

Alla husdjursägare som någonsin har tvingats överföra enRädd husdjur eller en yowling katt till veterinären kan intyga exakt hur stressande och orolig det är för båda.

Till och med en rutinmässig wellnessundersökning kan vara stressande eftersom husdjurens stress och ångest känner när de bombarderas med okända ljud, sevärdheter och lukt på en veterinärklinik. Fortsätt läsa!

#2: Ingen chuckling materia: smärta i husdjur

Husdjur kan uppleva försvagande smärta, precis som vi gör. Även den mest vaksamma ägaren kan inte se indikationerna på smärta i sina husdjur, vilket kan vara ganska oroande.

1: De sista dagarna: Vad man ska tänka på när det hänför sig till hushållsfallet i livsvård

Även om vi inte gillar att tro på det, men alla husdjursägare förstår att en person dag vår tid med våra fyrbenta kompisar hänför sig till ett slut.

Slutet på livet för familjens husdjur måste vara en kärleksfull och stödjande upplevelse. Teamet på Mobile Vet MD, vi är här för att hjälpa dig varje steg på din väg.

Glada familjens husdjur såväl som husdjursägare!

Mobil veterinär M.D. förstår att fordonsresan är en av de största hinder för veterinärvård. Vi blir av med alla faror i samband med att transportera ditt husdjur. Dr. Kwacz kommer att tillfredsställa dig såväl som din kompis var som helst den är.

År 2022 kommer vi tillbaka med mycket mer informativa, snabba och lämpliga husdjursvårdsbloggar. Vi uppskattar din tid! Vi önskar dig såväl som din finaste kompis en extremt glad och riskfri nyår!

Leave a Comment