Hur att ha familjens husdjur kan orsaka hälsosammare ungdomar

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore4

De mycket fler studier som gjorts inklusive familjens husdjur såväl som deras effekter på människors hälsa, ju mycket mer vi fortsätter att upptäcka exakt hur bra våra familjens husdjur är för oss!

Augustiproblemet med pediatrik består av resultaten från en forskningsstudie som illustrerar exakt hur familjens husdjur kan hjälpa till att utveckla ett barns immunsystem. Studien, som bestod av 397 finska barn, avslöjade att spädbarn som bodde i husdjurshus hade färre andningssjukdomar, allergisymtom, liksom öroninfektioner än de i icke-PET-hem; När spädbarn i husdjurshus blev sjuka, behövde de färre omgångar av antibiotikabehandling.

Så många gånger får nya föräldrar besked om att hålla familjens husdjur borta från spädbarn för oro som spädbarn kan hamna förorenade av doggy såväl som Kitty Cooties, men uppenbarligen kräver dessa förslag att förändras.

Dr. Todd Mahr, ordförande för American Association of Pediatric’s Allergy samt Immunology Section säger: ”Jag tror ett antal. . . Studier säger verkligen att det inte finns någon anledning att sparka husdjurshunden från hemmet så bra som det verkligen kan vara en bra sak för ett spädbarn att födas in i hemmet. ”

Så vad är denna underbara immunitetsmakt som våra familjens husdjur har? Dr. Mary Tobin, chef för Rush University Medical Center Allergy Division, säger: ”Det är typ av att utsätta immunsystemet i en tidig ålder för alla typer av proteiner som hundarna skulle utsättas för i miljön, vilket på något sätt leder till en tolerans av Atmosfären kontra att vara mycket mer allergisk mot den. ”

Nu är detta inte för att säga att du måste börja sätta fluffig i spjälsängen med junior eller göra husdjurshunden till en baby-bärare; Endast milda familjens husdjur måste vara aktiverade inom nära att komma i kontakt med små barn såväl som även då kommer de i kontakt med aldrig att inte övervakas. Du måste också fortfarande metod (och lära) ditt barn lämpligt hygien. Bara eftersom det är bra för din Corgi att ge ditt barn enstaka slurp, indikerar inte att all bakterie exponering kommer att ha positiva resultat.

Kenneth Fox, en barnläkare såväl som klinikerutbildare, klargör: ”Jag tror att konceptet är att exponering för husdjuret ökar vad vi skulle ringa subkliniska doser av bakterier, bakterier som inte är invasiva och är av låg virulens också Som så har denna exponering viss effekt på immunreglering. ”

I grund och botten är “hundkimar” bra eftersom de är lite i mängd och normalt inte den verkligt onda typen av bakterier. Om du aldrig rengjorde räknaren efter att ha förberett rått kött eller om du låter Junior dricka ur toaletten, skulle kiddo bli faran som slutar vara dåligt sjuk istället för att potentiellt få ett starkare immunsystem.

Husdjur bra. Rått kött såväl som toalettdryckande dåligt.

Så om du eller någon du förstår har eller tror på att ha lite, är det aldrig så bra att börja introducera ditt barn till fördelarna med husdjursägande!

Dogshealth -fördelar med husdjur

Leave a Comment