Bellas Thanksgiving Pumpkin Muffins

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore66

Hej än en gång everypawdy, det är jag, Bella. Jag är extremt extatisk eftersom det är en fantastisk semester som kommer upp i slutet av denna månad som heter Thanksgiving. Det är när våra Pawrents såväl som släktingar alla träffas i huset till vem som är den allra bästa kocken i familjen, liksom papporna som alla njuter av fotboll på TV: n såväl som mammorna som alla hänger i köksområdet vård av maten. För de av oss som är på speciella dieter måste vi dock fortfarande vara medvetna om vad vi äter så att vi inte upplever från självförstörda skador! De av er som förstår mig förstår på samma sätt att jag är en kalciumoxalatsten tidigare och måste se till att jag inte äter något som ger mig ett problem. En furrend gav mamma den låga oxalatkokboken (bok två) så när hon vill göra något speciellt för mig, kommer mamma att upptäcka ett recept i det samt anpassa det för hundar. Hon har anpassat receptet som finns på sidan 100 genom att bli av med allt som hundar inte får äta och göra ersättningar. Just här är receptet som mamman har gjort samt kontrollerat ideal här i Chateau Bella -köket med hundkök (och det är ganska doggone bra):

Bella’s Thanksgiving Pumpkin Muffins

Du kommer att kräva 3 av de små muffinsbehållningarna samt 36 små muffinkoppar. Förvärm ugnen till 350F.

1 2/3 koppar rismjöl (tillgängligt på Walmart)

1 tsk bakpulver

1/2 tsk kanel

2 TBS melass

1/2 kan 100% pumpa puré

1/2 c rapsolja

2 ägg, lätt slagen

*1/3 c vatten (endast om det behövs för att fukta degen så att den kan sked tappas i muffinkopparna)

Så du kräver att få alla dina “mise en place” – det är furrench för att få alla dina komponenter såväl som enheter tillsammans såväl som på plats innan du börjar, så här:

Blanda alla torra komponenter i en skål. Blanda alla de våta komponenterna i en skål till och vik sedan de våta komponenterna i torrt tills de är väl blandade. *Obs: Om detta är lika torrt, tillsätt några av vattnet. Det måste se ut så här:

Blandningsprodukter måste fylla 36 muffinkoppar, fylla med sked inte snarare till topp eftersom detta inte kommer att öka extremt mycket.

Grädda i cirka 18-20 minuter, kommer att göras när en tandpetare kommer ut utan att hålla fast. Cool, täck sedan med plastfilm. När de kyls kommer alla hundar att vara mycket glada över att göra ett smakprov. Just här är jag, bara ögongeballar denna välsmakande luktande nomnom på den här plattan, liksom allt jag vill göra är att äta upp det:

Det är exakt hur mamma verkligen önskade att det här fotot ser ut:

Små hundar kommer att kräva att deras muffins smuldrade i små bitar för att förhindra kvävning. Dessa är så stora att de lockas för att andas in dem utan att tugga.

Så nu är det dags för gästerna att anlända, liksom jag har förberett denna charmiga tallrik med mina Thanksgiving -muffins alla lika bra som beredda att servera! Bon Appétit My Furrends!

Glad Thanksgiving, EveryPawdy!

Kärlek,

Bella

Här är Bellas recept om du vill lägga till det i din receptkollektion:

Leave a Comment