Giveaway: Petlibro Automatic Water Fountain

Denna giveaway sponsras av Petlibro*

Förra veckan utvärderade vi Petlibro Automatic Water Fountain, och idag kommer en lycklig läsare att få en chans att vinna en fontän!

Med så många fontäner tillgängliga kan det vara utmanande att identifiera kvalitet. De två huvudsakliga sakerna jag letar efter i en fontän är att den måste vara lätt att rengöra och lätt att använda, men jag vill också att det ska se bra ut och vara tyst. Petlibro Automatic Water Fountain träffar alla dessa märken.

Petlibro Automatiska vattenfontänfunktioner

5-lagers cirkulerad filtrering: Magasnät, svamp, GAC (granulärt aktivt kol), jonbytesharts, plus medicinsk sten är att filtrera ut hår, stora partiklar, skräp, sand och rost, ta bort luktar och föroreningar, mjukt hårt kranvatten, och förbättra vattenkvaliteten.

Färskt vatten 24/7: En 74oz/2.2L -reservoar erbjuder en kontinuerlig tillförsel av rent, säkert vatten för ditt husdjur i ungefär en månad, medan du tar lite golvutrymme;

Avtagbar design: För enkel och omfattande rengöring (tillsätt renat vatten mellan min & max markeringar)

SMART CONTROL: Totalt säkerhetsstöd med en bil OFF -funktion vid en låg vattennivå för att undvika att pumpa går torrt.

Lugande på natten: Arbetar tyst på en ljudnivå så låg som 38dB (30dB är ljudet från en viskning) med en smart nattljusbil på i mörkret.

Ange för att vinna en Petlibro Automatic Water Fountain

För upp till nio sätt att komma in, se Rafflecopter -widgeten nedan. Denna giveaway är endast öppen för läsarna i USA och slutar torsdagen den 3 september. Vinnare kommer att väljas genom slumpmässig ritning **.

en Rafflecopter -giveaway

Petlibro Automatic Water Fountain är tillgänglig från Amazon eller direkt från Petlibros webbplats. Du kan också hitta Petlibro på Facebook och Instagram.

Exklusiv rabatt för medvetna kattläsare
20% rabatt på hela beställningen!

Använd kod ConsciousCat. Rabatt giltig endast på Petlibro -webbplatsen, giltig till 17 september 2020. En användning per kund.

*FTC -avslöjande: Denna giveaway och post sponsras av Petlibro, vilket innebär att jag fick betalt för att presentera detta innehåll. Oavsett mottagen betalning kommer du aldrig att se produkter eller tjänster på den här webbplatsen som jag inte godkänner.

** Inget köp nödvändigt. Void där det är förbjudet. Denna giveaway är inte på något sätt sponsrad, godkänd, administrerad av eller associerad med Facebook. Genom att ange denna giveaway förstår du att du erbjuder din information till den medvetna katten och inte till Facebook. Vi kommer aldrig att sälja, hyra eller dela din information med tredje parter. Vinnare kommer att meddelas via e-post. Prisvinnaren bör erbjuda den medvetna katten med en fysisk adress som priset kommer att skickas inom 72 timmar. Om denna information inte tas emot kommer en alternativ vinnare att väljas genom slumpmässig ritning. Vinnare kommer att tillkännages i ett separat inlägg efter ritningen.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Petlibro Automatic Water Fountain har för att vinna en Petlibro automatisk vattenbrunn
Exklusiv rabatt för medvetna kattläsare
20% rabatt på hela beställningen!

Du kanske också gillar:
Granskning: Petlibro Automatisk vattenfontän

Petlibro Water Fountain vinnare

Granskning: Petlibro Capsule Automatic Fountain

«K&H Pet Products Kitty Sill
Mews och NIPS: Tortie Kitten insisterar på att bo hos Foster Family’s Child »

51 Kommentarer till Giveaway: Petlibro Automatic Water Fountain

Amanda Whitley säger:

4 september 2020 kl. 23:36

Mina katter älskar färskt vatten, de skulle älska detta.

Svar

Cassandra D säger:

4 september 2020 kl. 22:36

Mina katter skulle gärna hålla sig hydratiserade mer.

Svar

Alan säger:

4 september 2020 kl. 20.42

Jag tror att det här skulle vara kul för mina katter! De gillar att fästa tassarna i vattenskålen.

Svar

Lisa säger:

4 september 2020 kl 19:52

Jag vill alltid få mina katter att dricka mycket mer vatten!

Svar

Melissa Cunningham säger:

4 september 2020 kl 19:27

Jag har 5 katter det här skulle vara praktiskt

Svar

Kayla Klontz säger:

3 september 2020 kl 19:55

Jag skulle älska det här för min katt, hon försöker kontinuerligt dricka från sänkor och kranar som gör ljud, jag tror att detta skulle vara perfekt.

Svar

Kim säger:

1 september 2020 klockan 04:20

Jag skulle mycket som en chans på den här fontänen eftersom det är design är så mycket trevligare än den jag för närvarande har som är den mest prisvärda på marknaden. Min CH Geriatric Kitty kommer inte att använda den och jag oroar mig för att hon inte får ordentlig hydrering.

Svar

Sandy Weinstein säger:

1 september 2020 kl. 13:30

Jag älskar detta, färskt vatten, och det är en typ av leksak för dem också och tittar på vattenfallet. Mina flickor dricker inte om vattnet är minst smutsigt eller har mat i det, så det skulle vara underbart.

Svar

Aimee Andrews säger:

1 september 2020 kl 14:37

Denna fontän ser ut som om den skulle hjälpa min unga pojke att dricka mycket mer vatten. Han har problem med kristaller så förbättrat vattenintag skulle hjälpa honom. Han älskar rinnande vatten.

Svar

Kelly Tupick säger:

31 augusti 2020 kl 18:51

Detta skulle vara fantastiskt för mina systrar tvånullnull

Leave a Comment