Sweet 3 -årig Canine Charlie Brown söker kärleksfullt hushåll

Underbar 3 -årig hund Charlie Brown söker kärleksfull familj

Senast uppdaterad den 29 december 2017 av valpläckor 3 kommentarer
Söt 3 -årig hund Charlie Brown söker kärleksfull familj

x

Sällskapsdjur

0 sekunder av 34 sekunder

leva
00:00
00:34
00:34

Charlie Brown är en 3 -årig blandning på 47 pund som söker efter en kärleksfull, klientfamilj. Han upptäcktes som en herrelös och börjar värma lika mycket som skyddspersonalen på praktiskt taget hus Animal Rescue League i Southfield, Michigan. Han kommer fortfarande över några av sina oroproblem och vill upptäcka ett lugnt såväl som fredligt hus för att hjälpa till att utveckla sitt förtroende.

Han går bra i koppel och tycker om att få repor från bekanta ansikten. På grund av sin osäkerhet tar han lite tid att värma lika mycket som nya människor. Han skulle göra det bra i ett hus med en äldre, positiv hund för att visa honom repen. Han är alla beredd på sitt nya permanent hem.

Du kan inspektera hans Petfinder -sida eller fylla i en adoptionsansökan i praktiskt taget hem.

Charlie Brown uppvärmning lika mycket som skyddspersonalen

Från praktiskt taget hem:

Hej … Jag heter Charlie Brown. Jag är en 3-årig, 47 pund manlig Malinois/Catahoula-blandning så bra som jag verkligen skulle vilja ha ett eget hus. Jag upptäcktes för att försöka övertyga ytterligare en hund att dela sin hundhem med mig. Det var så kyligt ute så bra som jag bara önskade en trevlig, varm plats att vila. Den andra hunden ville verkligen inte dela så bra som jag slutade med att få näsan allt skrapade upp och försökte fånga inuti. Lyckligtvis hittades jag såväl som vald av en bra gentleman samt givet praktiskt hem, där jag fick mitt eget utrymme med en säng såväl som några varma filtar. Det är ganska bra här, men jag är extremt rädd. Jag räknar inte riktigt med människor ännu; Snabba rörelser skrämmer mig så bra som jag kommer att cower. Jag spänd upp när jag är rörad och om jag ger chansen kommer jag att gömma mig i vilket litet, mörkt område jag kan hitta. Du kan göra nästan vad som helst för mig så bra som jag inte kommer att göra invändningar.

Även om jag är rädd, börjar jag glädja mig över öronskrapor och kommer att komma när jag blir frågad. Jag väcker till och med min svans om någon bekant närmar sig, liksom kommer att rulla över på ryggen för en mage gnugga om jag blir lika upphetsad! När jag bodde ute på gatorna var jag tvungen att rensa för att överleva, så jag har en dålig praxis av “motsurfing”. Jag borde vara okej när jag inser att jag inte behöver rensa längre. Jag gillar pusselleksaker med godis inuti, men jag förstår inte snarare andra typer av leksaker än. Jag kan också klättra över ditt typiska kedjelänkstaket såväl som krav på antingen högre staket, sekretessstaket eller övervakning när du är utomhus. Jag tror att när jag höstar som med en ny familj, men jag har inga problem att stanna hemma. Folket just här säger att jag gör utveckling snabbt och att jag kommer att göra någon till en fantastisk kompis en dag. Jag försöker mitt hårdaste, det gör jag verkligen! Jag går extremt bra i koppel och är ganska bra med att hålla mitt område rent.

Jag kommer till liv runt andra hundar och skulle troligen göra finaste i ett hus med en lugnare, mycket mer positiv doggy syskon för att visa mig repen. Jag har inte visat mycket intresse för kattungar, även om det kan vara eftersom jag är så rädd bäst nu. Folket här säger att jag troligen skulle göra det bra med katter, så länge jag hade en lämplig introduktion. Unga barn skulle troligen bara skrämma mig, så jag skulle göra det bästa i ett vuxenhem eller i ett hus med lugnare, äldre barn. Hursomhelst kommer mitt framtida hushåll att kräva att vara extremt klient hos mig; Jag kommer att kräva att få lite förtroende och kan kräva någon hjälpa till att övervinna min rädsla. Med lite tålamod och en hel del kärlek är jag säker på att jag snabbt kommer att blomstra in i din nya finaste vän! Om du kan upptäcka det i ditt hjärta för att ge en rädd bit man som mig en möjlighet till lycka, vänligen fyll i en ansökan samt komma ner för att tillfredsställa mig på praktiskt hem. Jag har blivit kastrerad och tagit så mycket som datum på mina vaccinationer, så jag är alla beredd att gå hus nu!

Tisdagens svansblogghopp hålls av Dogs N Pawz samt talande hundar. Detta hopp innehåller skyddsdjur som söker efter permanent hem.

Rekommenderad läsning:

King Richard – Adoptable German Shepherd – adopterad

Duke Min Pin – 12 -årig min Pin – adopterad

Sweet Jeremiah behöver bara en andra möjlighet – adopterad!

Leave a Comment