[Ny produkt] Thunderessence Aromaterapi för hundar

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreadthismore3

Rädsla är en känsla som vi alla upplever. Våra familjens husdjur upplever också oro och ångest. Det finns till och med mycket fler saker att vara livrädd för dem. Hundar förstår inte att den höga blomstrande de hör är bara ofarliga fyrverkerier, eller att personen som tar med posten varje dag är en vän, inte en fiende. Att hålla din husdjurshund lugn under upprörande scenarier kan vara en utmaning. Det är nu möjligt att använda den säkra, behagliga behandlingen av aromaterapi som en snabb metod för att enkel förenkla ditt husdjurs stress.

Är husdjursstress och ångestmedicin den allra bästa lösningen?

Hundstress och ångestmedicin kan vara praktiskt i extrema situationer måste dock användas med försiktighet. Om ditt husdjur för närvarande är på andra mediciner kan stress och ångestmedicinering för hundar leda till medicineringsinteraktion som kan vara farlig. Detta gäller särskilt om din hunds nuvarande medicinering förändrar den naturliga serotoninnivån.

I majoriteten av akuta situationer med husdjurshundstress och ångest som utlöses av buller eller en störning i de typiska rutinerna är naturläkemedel samt alternativ det bästa valet. Om din husdjurshund lider av ständig ångest, kan en expert för husdjurshundkonditionstruktör hjälpa till att visa din husdjurshund exakt hur du kan hantera ångesten för att vara utan dig under längre tid.

Hur man hjälper hundar med ångest

Mumlar dina grannar om din hunds ständiga skällande medan du är borta? Separationsstress och ångest är troligtvis orsaken. Även om det kan vara svårt, gör medvetet en ansträngning att inte visa lika mycket känslor när du lämnar eller när du kommer hem. När du hälsar din husdjurshund med så mycket intresse och tillgivenhet kan det verkligen fungera som en belöning för alla typer av skällande eller dåliga vanor medan du var ute. På samma sätt, om du agerar ledsen eller olycklig att du måste lämna ditt husdjur, kan dina vanor hamna som stress och ångestutlösare.

Ge ditt husdjur något att göra som kommer att fånga hans eller hennes intresse under ett upprörande eller störande evenemang. Genom att använda ditt husdjur kan en föredragen sällskapsdjursleksak (särskilt en som utdelar godbitar) uppta sinnet och kanal orolig energi i en positiv riktning.

Att använda en säker, bekväm låda kan hindra ditt husdjur från att stimulera eller njuta av destruktiva vanor som att tugga upp skor eller soffkuddar. När ditt husdjur blir vana vid att stanna i en låda ger det en känsla av säkerhet såväl som personligt område som kan hjälpa enkelhetsstress och ångest samt kaotiska känslor.

Se till att ditt husdjur får massor av träning och arrangerad lektid med dig på rutinbasis. Att gå en promenad, springa eller simma före en förväntad stressande händelse kan hjälpa till att bli av med uppmanad energi och sätta din husdjurshund i ett sparkat fysiskt såväl som känslomässigt tillstånd.

Thunderessence underlättar husdjursstress och ångest med mild aromaterapi

Tillverkarna av den framstående Thundershirt husdjursstressen och ångestvästen har introducerat Thunderessence, en genial aromaterapiprodukt för enkelhetsdjur hund ångest.

Thunderessence är en säker, behaglig metod för att snabbt ringa ner ditt husdags stress och ångestnivå samt orsaka en känsla av lugn även i stressande situationer. Det är utmärkt att använda under fyrverkerier, åskväder och veterinärbesök.

Thunderessence görs med naturliga nödvändiga oljor värderade i århundraden för deras lugnande och lugnande egenskaper. Den milda men ändå effektiva blandningen av lavendel, kamomill, liksom egyptiska pelargonoljor hjälper till att sparka tillbaka familjens husdjur och enkelhets ångest. Till skillnad från stark husdjursstress och ångestmedicin, lugnar åska, utan att lugna ditt husdjur.

Tillgängligt i såväl spray som droppar kan detta grundläggande stress- och ångestalternativ för hundar användas på ditt husdjurs sängkläder, en föredragen leksak eller till och med direkt på ditt husdjur. Det är också lämpligt att användas tillsammans med Thundershirt som ett extra lager av ångestavlastning.

THUNDESSENCE är pH -balanserad såväl som helt gratis av färgämnen och parabener. Det är bäst att använda i hemmet, bilen, kenneln eller lådan för att ge ditt husdjur en känsla av fred och lugn. Håll en flaska nära till handen snabbt och lugna ditt husdjurs oroliga sinne när som helst. En snabb spritz av utmärkt luktande åska kan hjälpa till att bli av med dålig lukt som den “våta husdjurslukten” också!

Vinn gratis åska!

Skulle din husdjurshund dra nytta av den sparkande aromen av åska? Lämna bara en kommentar nedan och berätta för oss om din oroliga valp för en möjlighet att vinna gratis Thunderessence från 1800petmeds!

En mästare kommer att väljas slumpmässigt onsdagen den 9 mars 2017, så alla som deltar har en möjlighet att vinna!(Begränsat till invånare i USA) Stor tur!

Grattis till ritvinnarna: Bonnie B (Thunderessence Spray) samt Janeen C (Thunderessence Drops). Vi skickar ett e -postmeddelande med vägbeskrivningar för att förklara ditt pris.

Angentdog BehaviorDog TrainingDogSpet Beteendeöverskridande med husdjur

Leave a Comment