Tio idéer från Dr. Evan Antin & Clorox för att hålla ditt husdjur rent och glada

familjens husdjur är hushåll och husdjur, precis som människor är mottagliga för bakterier och virus. Medan rengöringsprodukter som Clorox-rutinblekmedel eller Clorox-rengöringsmedel + blekmedel inte är tillgängliga i direkt komma i kontakt med djur, är de viktiga för att hålla husdjursområden rena och desinficerade. Dr. Evan Antin levererade tio idéer på National Pet Day för att hålla dina lurviga kompisar lyckliga.

Ge en ren, riskfri och bekväm levande atmosfär för ditt husdjur. Använd säkra, hårda produkter som Clorox-rengöringsmedel + blekmedel för att säkra mot virus samt bli av med de svåraste husdjurfläckarna.

Ge en hälsosam, högkvalitativ dietplan enligt ditt husdjurs ålder, metabolism och aktivitetsnivå. Misslyckas inte med att alltid leverera färskt dricksvatten.

Husdjur kräver att se deras veterinär rutinmässigt för vacciner, avmaskning samt lopp samt fästmediciner.

Erbjuda rutinmässiga träningschanser samt förändra dessa aktiviteter baserat på ditt husdjurs ålder, hälsa och välbefinnande samt förmågor.

Socialisera ditt husdjur beroende på deras ras/arter samt ge honom/hennes massor av chanser att interagera med andra hundar såväl som människor.

Få ditt husdjur mikrochipat samt licensierade med din region för att se till att deras säkerhet.

Grug regelbundet ditt husdjur, inklusive nagelklipp om det behövs. Att hålla dem rena är inte bara avgörande för deras hälsa och välbefinnande samt komfort, men uppmuntrar också andra människor att interagera med ditt husdjur mycket oftare, vilket ger utmärkt umgås och berikning.

Crate Train ditt husdjur. Deras låda måste bara vara en plats kopplad till ren, positiv energi, inte ett time-out eller straffutrymme. Använd Clorox-produkter för att hålla detta personliga område desinficerat också så att deras riskfria fristad inte är full av bakterier.

För att effektivt träna ditt husdjur, börja positiv förstärkningsträning i ung ålder genom att använda godbitar/belöningar samt verbala, positiva kommentarer som direkt följer en föredragna vanor som urinering/avföring utanför. Rengör missöden så snart du ser dem, särskilt med hushåll med flera pet samt gör det med en effektiv renare som Clorox-rengöringsmedel + blekmedel för att hjälpa ruin smittsamma patogener.

Håll dig uppdaterad med vaccinationer, eftersom de är den mest effektiva metoden för att minimera sannolikheten för några av den läskigaste smittsamma sjukdomen hos husdjur. Detta försvar måste komma tillsammans med att bevara en ren atmosfär med att avvisa produkter i situation som andra lurviga kompisar inte har sina skott.

Leave a Comment