Bisonlever behandlar för hundar från tidlösa tassar!

Jag vill låta dig förstå om den högkvalitativa, frystorkade bisonleverfisken för hundar från tidlösa tassar.

Även om jag inte har någon typ av personliga hundar för tillfället, blir jag fortfarande upphetsad när jag upptäcker om friska, enskilda komponenthundträning.

De två bitarna jag tittar på några månader som expert husdjursitter har haft en enorm njutning av smakprovning av de tidlösa tassarna frystorkade bisonleverbett i några veckor nu. De fick också prova några prover av företagets frystorkade kalkonhjärtskivor såväl som fjäderfäbröstbitar.

Denna publicering sponsras av tidlösa tassar. Använd Code Thatmutt15 för 15% rabatt på din allra första beställning (Sitewide).

Besök tidlösa tassar här

Ageless Paws Bison Lever Treats for Dogs Review

Vad jag tror om frystorkade godis

Frystorkade godis var alltid mitt allra första alternativ när det gällde att välja snacks för min råmatade boxare blandar Missy & Buzz. Det är eftersom det bara inte var praktiskt att gå runt med råa köttstycken i fickorna! Och jag tänker på torkat råprotein det näst finaste näringsvalet du kan erbjuda din lurviga goda vän om det äkta råa erbjudandet inte är tillgängligt.

Med det sagt är det verkligen helt irrelevant om en hund äter rått kött, kokt mat, konserverade måltider eller kibble. Frystorkade godis är en lockande, läcker och, viktigast av allt, hälsosamt mellanmål för alla hundar! Till och med de mer fina valparna verkar dras till frystorkade godis.

Den tidlösa Paw Bison Liver -godis är perfekta för träning, liksom de på samma sätt gör utmärkta måltider för hundar som kräver lite uppmuntran att gräva in vid måltiden.

Vad såväl steniga som Lila trodde på bisonleveren

Jag förstod att Rocky, min Gourmand -gäst, skulle äta bisonlevern behandlar utöver kalkonhjärtat såväl som fjäderfäbröst som jag erbjöd honom i hjärtslag!

Till och med hans syster, Lila, fröken Gourmet, som är mycket mer selektiv när det gäller mat än honom, gabbade hennes girigt. Naturligtvis säger att båda valparna inte var blyga om att be om mer!

Besök tidlösa tassar här

Kom dock ihåg att motstå dina valparnas vädjande ögon när de har haft cirka 10% av sitt dagliga kaloriintag av dessa godis. Överfödande hundar kan leda till såväl fetma som matsmältningsproblem.

Vad gör tidlösa tassar bisonlever behandlar oemotståndliga:

De består av en enda proteinkälla – USA ökade bisonlever

Bisonlever är rik på mineraler, vitaminer såväl som de vitaminliknande sammansatta koenzym Q10 som stöder hjärthälsa och välbefinnande samt antioxidantegenskaper

Bisonen ökas utan att använda någon typ av antibiotika eller tillsatta tillväxthormoner

Fiskarna innehåller inga typer av konstgjorda färger, smaker, konserveringsmedel, fyllmedel eller någon typ av andra tillsatser som socker eller salt

Bonus: Treven är lite i storlek, vilket gör dem utmärkta som träningsgods för alla hundar!

Turkiets hjärtskivor såväl som fjäderfäbröstbitar består också av endast ett frystorkat protein, liksom de inte innehåller någon typ av konstgjorda komponenter överhuvudtaget.

Hur mycket kostar Bison Bites Treats?

Bison Bites är $ 12,50 per väska på den tidlösa PAWS -webbplatsen.

Beställ de godbitar här – använd koden Thatmutt15 för 15% rabatt

(Gratis frakt alla beställningar över $ 49.99)

Mer om tidlösa tassar

Dessa specifika bisonleverfiskar produceras av hundentusiasten Dr. Stephen Sinatra samt distribuerad med sina affärs tidlösa tassar från Manchester, CT.

Sinatra är såväl kardiolog som näringsläkare med över 25 års erfarenhet som formulerar näringstillskott för människor. Han överförde sin förståelse av vad som håller människor friska och åldrande väl till husdjurshälso- och hälsoprodukter. Nästan alla tidlösa Paws tillskott är veterinärformulerade samt utvärderade av företagets extremt egen veterinärkonsult.

Förutom frystorkade godis för hundar inkluderar några av företagets produkter:

Probiotiska tuggar för hundar

Lugnande tuggar för hundar

Näringstoppar för hundar

Frystorkade godis för katter

Visa alla produkter här.

Använd koden Thatmutt15 för 15% rabatt på din allra första beställning (Sitewide). Förutom att det alltid finns gratis frakt på beställningar över $ 49.99.

Besök tidlösa tassar här

Tänker du på att prova hälsosammare godis för din hund?

I kommentarerna,Låt oss förstå om du har någon typ av oro över tidlösa tassar eller dess produkter. Vi får dem svarade på för dig!

Barbara Rivers komponerar regelbundet för den mutt. Hon är en bloggare, råmatare och experthundvandrare samt bevarar bloggen K9s över kaffe.

Leave a Comment