Mer än 100 personer erbjuder att omfamna rosa, skadade chihuahua

när en skyddsdjurshund har en historia, kan människor relatera

När en räddningsgrupp jag behandlade tog in ett antal valpar från en valpfabrik, flockade folk till nästa adoptionshändelse. Jag arbetade på ett informationsbord, såväl som potentiella adoptörer som paged med bindemedlen bestående av bilder samt profiler av varje husdjur som erbjöds med räddningen.

Och folk fortsatte att fråga, “är den här valpen från valpkvarnen? exakt vad sägs om den här? Är den här? ”

De tänkte allvarligt på en rädd puppy kvarns husdjursdjur eller ingen husdjurshund alls.

De kan associera med den berättelse de hade hört talas om valpmillbusten, liksom de ville hjälpa. De ville vara inblandade.

Det är ingen överraskning att när en hemlös husdjurshund har en historia, är hon oväntat speciell såväl som mycket fler människor tänker på att anta henne.

Ett utmärkt exempel inträffade i månaden när en skadad chihuahua valp med färgad rosa päls såväl som ett skadat ben upptäcktes såväl som upptaget för adoption med Peninsula Humane Society samt SPCA, enligt KGO-TV San Francisco.

När skyddet avslöjade valpens historia, var mycket mer än 100 personer att omfamna henne, enligt KGO-TV.

Det här är inte exakt situationen för de otaliga andra små hundarna för adoption i Kalifornien med till synes ingen att använda för att omfamna dem. Dessa hundar har också historier. Varje husdjurshund gör. Det är bara att ingen har valt att berätta för dem.

Och vad inträffar när vi berättar för en hunds historia?

Människor slutar tro på de överväldigande massorna av skyddshundar som de inte känner för att hjälpa, liksom i stället tror de på en enda husdjur som en individ, i den här situationen en rosa chihuahua valp som heter godis.

Shelters liksom räddningsgrupper har alltid förstått att medieskydd kommer att hjälpa en husdjurshund att antas. De är också medvetna om att producera individualiserade berättelser såväl som profiler att gå ihop med varje husdjurshund är till hjälp.

Vi kräver att göra det till och med mycket mer av detta.

Vi kräver att du är helt överbord som främjar varje husdjur som en privat med en historia. Sedan du förstår vad? Varje husdjurshund har en historia, liksom om vi inte förstår ingenting om husdjurshunden kan vi fortfarande delta något tillsammans. Vi kan även göra en upp.

Människor känner sig hjälplösa när de hör om otaliga södra Kalifornien Chihuahuas i krav på hem, men de känner att de kan göra skillnad för en enda husdjur som godis. Förutom jag föreslår att varje historia måste vara en olycklig historia om missbruk. Jag tror att många skyddshundar aldrig har blivit missbrukade, liksom de historier vi säger behöver inte vara olyckliga.

Berättelserna kan vara positiva, som Cocker Spaniel, jag nöjd med namnet Ziggy som levererade såväl som komfort till sin äldre ägare ideal upp till slutet av sin ägares liv. Detta är ett exempel på en stor husdjurshund som aldrig missade en måltid, som sov på en säng på natten, som aldrig upplevde misshandel.

Efter att höra Ziggys historia, oväntat kan jag associera honom. Jag var påverkad såväl som ledsen av sin erfarenhet och ville erbjuda honom tröst. Jag ville omfamna honom. I stället för att kolla in honom som “en av massor av skyddshundar i kravet på ett hem” såg jag honom som Ziggy, den stora husdjurshunden som hade ägnat sig åt det extremt slutet.

Varje husdjurshund har en historia, liksom det är vår uppgift att berätta för dessa historier.

Vad är några exempel på hundar i ditt område med berättelser att berätta?

Se mycket mer om Candy The Chihuahua på Poodle samt Pet Dog Blog. Candy samt Ziggy har båda antagits, men det finns andra speciella hundar i Kalifornien som väntar på hem.

Få det mutterns nyhetsbrev i din inkorg:

Leave a Comment