Ny SleepPod Restricted Edition Color: mycket första rodnad

Jag tänker på Sleepypod -bärare Cadillac av kattbärare när det gäller design, säkerhet och enkelhet att användas. Jag tror också att sanningen att de bara är vackra är ett stort plus, eftersom det kommer att göra det möjligt för designmedvetna kattvaktare att göra Sleepypod till en rutinmässig del av deras bostadsyta, vilket kommer att göra livet mindre stressande för katter när det är dags att få in i transportören. Förutom nu finns hela deras bärare i en vacker ny färg: allra första rodnad.

Våra kompisar på Sleepypod var vänliga för att skicka oss en mobil husdjurssäng i den nya färgen. De skickade också oss en vit ultralyrlig sängkläderinsats. Alla bärare kommer grundläggande med en svart insats, men jag trodde att Allegra skulle fotografera mycket bättre på vitt?

Sleepypod Mobile Pet

Sleepypod Mobile Pet Bed är så mycket mer än bara en bärare. Det är en avancerad säng, fodrad med ultraplush skum. Det kupolskyddet lossar enkelt, så att du kan anpassa det till din katts sovande preferens även när du använder det i ditt hem. Vissa katter kan välja det översta, andra kanske gillar säkerheten och säkerheten på omslaget.

När den används som transportör låter SleepPod inte bara din katt resa i komfort, det är också den säkraste kattleverantören på marknaden. Kardborrpositioneringspunkter som skyddade ett säkerhetsbälte på plats förvandlar sömnypoden till en riskfri fordonsstol. Pet Traveler Restraint System (PPRS) är ett säkerhetssystem som utvecklats av SleepPod för att skydda ett husdjur i en bil samt begränsa skadlig rörelse till följd av ett oväntat bilstopp eller frontal kollision. SleepPod sätter alla sina bärare med stränga säkerhetstester på exakt samma krav som ställs för barnsäkerhetsbegränsningar.

Allt detta, liksom det är vackert – liksom är inte den nya färgen bara fantastisk?

Det tog inte Allegra lång tid att försäkringsanspråket på grund av sängen som hennes nya favorit. Jag klippte av videon efter 30 sekunder, men hon fortsatte så som denna i stora två minuter innan jag krullade upp på en sfär för en bra lång tupplur!

Sleepypod Go Bag

Vi fick också en Sleepypod Go -väska i den allra första rodnadsfärgen. Väskan utvecklades för husdjursresor, men det är också lämpligt för mänskliga resor med alla dess väl trodde såväl som smarta funktioner.

• 2 små fickor för mindre föremål
• 1 stor vadderad ficka för viktiga dokument, dator eller surfplatta
• Lanyard för att hänga produkter som nycklar
• Enkel ren yttre imade av bagagekvalitet, ballistisk nylon • vadderat primärt fack
• Topp zip med dubbel dragkedja drag
• avsmalnande profil för bekväm korskroppsbärande
• Strukturerad stil med platt bas för stabilitet
• strömlinjeformat gethandtag
• Justerbar ta på remmen med komfortstoppning
• Single dragkedja framfickan för enkel få tillgång till föremål
• 2 Gusseted sidofickor för produkter som dryckesflaskor eller telefon
• Verktygsljud för att hänga produkter som en koppel eller ficklampa
• Enkel ren yttre är tillverkad av bagagekvalitet, ballistisk nylon
• 2 vadderade, små kuber med dubbla dragkedja drag
• 1 isolerad matpåse

Den här väskan slår nästan alla typer av resväska som jag har sett när det gäller stil och mångsidighet. Väskan är stor, men inte så stor att det skulle vara besvärligt. Jag gillar valet att ta med det korskroppen för extra komfort. Det är stort att hålla en bärbar dator eller surfplatta.

Förutom att göra en fantastisk resväska kan SleepPod Go -väskan användas som en del av ditt nödsituation. Om du inte redan har en är den här väskan ett fantastiskt verktyg för att komma igång. Lägg din katts medicinska register, vaccincertifikat samt licenser samt en lista över mediciner, om tillämpligt, i väskan. Packa tillräckligt med mat för att hålla i minst några dagar i de erbjudna containrarna. Misslyckas inte med att inkludera såväl mat som vattenrätter. Om din katt behöver medicinering, håll tillräckligt för att hålla i några dagar till hands i ditt nödsituation. Tänk på att lägga till en mycket första hjälpen inställd på din GO -väska.

Förutom den nya allra första rodnadsfärgen erbjuds GO -väskan i alla andra SleepPod -färger.

För mycket mer information om alla Sleepypods produkter, gå till SleepPod.com.

*FTC -avslöjande: Detta är ett sponsrat inlägg, vilket innebär att jag kompenseras för att fungera detta innehåll. Oavsett återbetalning såväl som helt gratis produkt som mottagits kommer du bara att se produkter eller tjänster som visas på denna webbplats som jag tror är av räntesats för våra läsare.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Giveaway: Sleepypod Begränsad utgåva Glacier Silver Mobile Pet Bed

Giveaway: Sleepypod Begränsad utgåva True Violet Feline Provider

Sleepypod Restricted Edition Glacier Silver Mobile Pet Bed Champion Champion

«Nöjd Labor Day 2020
Lockdown med katter: Exakt hur katter stöder sina människor under svåra tider »

6 kommentarer till New Sleepypod Begränsad utgåva Färg: allra första rodnad

Melissa & Mudpie säger:

8 september 2020 kl 18:17

Åhnull

Leave a Comment