Roundup 75: Preferred Dog Articles & Videos of the Week

Roundup 75: Preferred Dog Articles & Vechs of the Week

Senast uppdaterad den 24 september 2016 av valpläckor Lämna en kommentar
Från hälso- och hälso- och välbefinnande som hanterar plattor till några av de galna saker som hundar skäller på, här är mina föredragna hundartiklar i veckan. Jag hoppas att du tycker om dem lika mycket som jag gjorde.

x

Sällskapsdjur

0 sekunder av 34 sekunder

leva
00:00
00:34
00:34

Veckans favorithundartiklar

Vets varnar människor mot att köpa “platt ansikte” hundar | Bbc
Veterinärer i Storbritannien kräver en brådskande utvärdering av raskrav när det gäller platt-ansikte (brachycephalic) hundar. De har upptäckt att många ägare är oinformerade om de typiska underliggande hälso- och hälsoproblem som dessa hundar står inför.

Caroline Reay, chefsveterinär på Bluecross Animal Hospital i Merton, sa: ”De flesta ägare – liksom vissa veterinärer – tror luftvägsbrus, liksom följaktligen minskad aktivitet, är normala, så frågorna diskuteras sällan.

Detta djursjukhus ger en rullstol till varje hund som behöver en | Dodo
Adăpostul-Peranța är ett rumänskt djursjukhus som inte bara tar in herrelösa hundar och ger dem ett hus för resten av sina liv-de ger också funktionshindrade hundar sina egna specialgjorda rullstolar. Deras slogan är en verkligt ädel: “Att inte lämna någon typ av hund bakom sig.”

Via adăpostul Speranța

Den här nya smarttelefonens hundträning-gadget är verkligen chockerande | Vård2
Den nya Delta Wise -appen låter ägarna inspektera på sina hundar när de inte är hemma, men den inkluderar också förmågan att fjärrstärka din hund med en elektrisk chock. Appen är gjord av Garmin världen över såväl som den har fått en hel del flack om att främja utnyttjandet av ogynnsam straff.

“Vi tror att denna gadget har möjlighet att orsaka skador på hundar såväl som inte bör föreslås av vanor konsulter, utbildare eller utnyttjade av allmänheten,” specificerade IAABC: s styrelse 14 september.

När ska du gå till akutveterinären? förstå din hund! | Mitt gbgv -liv
Efter att ha läst tillräckliga hundforum börjar du se ett mönster dyka upp – människor som frågar främlingar om de ska ta sin hund till veterinären av olika skäl. Denna publicering tittar på varför det är viktigt att förstå och observera din egen hund, liksom om din tarm säger att det är något fel med att din hund tar in dem.

25 Metoder Mina hundar firar National Dog Week | Livet med hundar och katter
Letar du efter några enkla metoder för att fira National Dog Week? Inspektera denna utmärkta lista som innehåller några av mina egna personliga favoriter som att sova i och krulla upp med en fantastisk bok.

101+ skäl till att mina utmärkta Pyrenéer skäller | Det är hund eller ingenting

Har du någonsin fångat din hund som skäller på något konstigt som en plastpåse? I så fall kommer du att gilla den här roliga artikeln som tittar på några av de konstiga, galna såväl som vanligt oskyldiga saker som hundar skäller på.

Veckans favorit hundvideor

Cohen gör en Hadoken?

Darn katter.

Jag tror att vi alla har haft veckor som det här …

Rekommenderad läsning:

Roundup 96: Föredragna hundartiklar, videor och veckans erbjudanden

Roundup 87: Föredragna hundartiklar, videor och veckans erbjudanden

Roundup 21 – föredragna hundartiklar, erbjudanden och videor

Leave a Comment