Appa rapporterar kostnader för djur nådde 69,5 miljarder dollar förra året: upp 4 procent

kostnader i alla klassificeringar på djuren vi gillar fortsätter att stiga. Enligt Bob Vetere, och VD och VD för American Pet Products Association (APPA), är nya årliga branschkostnader siffror som sätter allmänna kostnader på husdjursmarknaden högre än någonsin tidigare med 69,51 miljarder dollar som spenderades 2017. Den senaste husdjursmarknaden Kostnadssiffror avslöjades på Worldwide Pet Expo, en årlig mässa för husdjursprodukter som tillhandahålls av Appa samt Pet Market Distributors Association (PIDA). Antalet för husdjursmarknaden 2017 överträffar föregående år med nästan tre miljarder dollar (66,75 miljarder dollar som spenderades 2016), en tillväxt på 4 procent. APPA: s årliga omfattande marknadssiffror täcker PET-kostnader i marknadsklassificeringarna av mat, leveranser/OTC-mediciner (OTC), veterinärvård, online-djurköp samt andra tjänster.

“Det är fantastiskt att inte bara se tillväxt för husdjursmarknaden i allmänhet, men att uppleva tillväxt i alla kategorier- med undantag för” levande djurköp “som förblev samma”, sade Vetere. “Prata med alla typer av husdjursägare såväl som de kommer att berätta exakt hur utmanande det är att sätta en dollargräns för vad de skulle spendera för att ge sin trogna kompis ett nöjd liv, liksom det är denna syn som fortsätter att driva tillväxt. ”

Pet Market kostar uppdelning:

Kategori

2016 Faktisk
2017 Faktisk
% Tillväxt
2018 uppskattning
% Tillväxt

($ Miljarder)

($ Miljarder)

2017 mot 2016
($ Miljarder)

2018 mot 2017

Mat

28.23

29.07

2.9

29.88

2.7

Leveranser/ otc med
14.71

15.11

2.7

15.51

2.7

Veterinärvård

15.95

17.07

7.0

18.26

6.9

Levande djurköp
2.1

2.1

0

2.01

-4.2

Andra tjänster

5.76

6.16

6.9

6.47

5.0

Total

66.75

69.51

4.1

72.13

3.7

Utgifterna för husdjursmat fortsätter att vara den största källan till dollar som spenderas, med kostnader på hundmat särskilt utgör en majoritet av försäljningen. Räntesatsen för avancerad, premium husdjursmat såväl som godisar fortsätter att vara en viktig chaufför för förbättrade kostnader i kategorin husdjursmat, men när ägarna gradvis värderar shoppar för dessa artiklar, fortsätter den totala tillväxten till livsmedelskostnader att tröga ner.

Veterinärvårdskostnader förblir den näst största kostnadskällan på husdjursmarknaden på 17,07 miljarder dollar, en ökning med 7 procent från 2016. En tillväxt på 6,9 procent förväntas under 2018, vilket överstiger tillväxtberäkningar för alla typer av andra kategorier, vilket sätter veterinärvårdskostnader till över $ 18 miljarder i slutet av året. Såsom visas av forskningsstudien bestämd av Human Animal Bond Research Study Institute (HABRI) har den positiva effekten av husdjursägande på människors hälsa och välbefinnande en positiv effekt på den allmänna marknaden, särskilt när det gäller den direkta hälsan och hälsovården av vår djur.

Den tredje största kostnadskällan är såväl i leveranser som över räknare (OTC) mediciner. 15,11 miljarder dollar spenderades på produkter som sängar, krage, kopplar, leksaker, resor, kläder, mat samt vattenskålar samt andra tillbehör under 2017. Användning av husdjursmediciner såväl som tillskott för att garantera längre, hälsosammare Liv för djur förbättrar därför något som kompenserar någon typ av lägre intäkter för veterinärtjänster. PET -innovationsprodukter är också oerhört framträdande när det gäller produktutveckling för husdjur, men ännu inte en enorm marknadsandel när det gäller försäljning, även om det växer.

Klassificeringen som såg en av de största tillväxtprocenten det senaste året var andra tjänster, som inkluderar husdjurstjänster utanför hälso- och sjukvård som skötsel, ombordstigning, promenader, utbildning, husdjurssittning, gräsmatta och mer. Att komma in på 6,16 miljarder dollar 2017- upp 6,9 procent från 2016- Kostnaderna för husdjurstjänster fortsätter att vara en intressant och tilltalande del av branschen.

Levande djurköp, för första gången på fyra år, har inte minskat, men snarare stannat stabilt på 2,1 miljarder dollar.

“Marknaden går utöver bara humaniseringen av djur till där de nu vanligtvis accepteras som en del av husdjursägarens livsstil,” uttalade Vetere. ”Oavsett den främsta orsaken till förbättrade kostnader för husdjur, vare sig det är förbättrad näring, mycket bättre hälso- och sjukvård, förbättrad bortskämd eller högre teknik, är det en sak som vi förstår med säkerhet att husdjursägare har en högsta oro för att sträva efter längre, hälsosammare liv för deras husdjur. ”

Leave a Comment