Valpläckor: Pet Blog Writer Svårighet 2017

Valpläckor: Pet Blog Writer Svårighet 2017

Senast uppdaterad den 9 januari 2017 av valpläckor 18 kommentarer
Varje år träffas husdjursbloggförfattare och deltar i husdjursbloggförfattarens svårigheter att sätta ihop av våra kompisar på GopetFriendly. Det är en rolig metod att dela idéer med varandra, liksom ett fantastiskt läge för att upptäcka otroliga nya bloggar att läsa.

x

Så här går vi, låt husdjursbloggförfattarens svårigheter 2017 börja.

När började du din blogg och för alla personer som bara ser den för första gången, leverera en beskrivning av din webbplats. Skulle du säga att din blogg fokuserar mycket mer på att dela historier med dina läsare eller leverera en resurs för din publik?

Valpläckor började på sommaren 2014, liksom det är fokuserat på att upptäcka grundläggande metoder som vi kan göra våra liv med hundar lite lyckligare och friskare. Vi har en hel del resursartiklar, men jag är på samma sätt som med att komponera synvinkel. Det är fantastiskt att ha en plats där du kan dela både info och lite av din egen stil (om du vill).

Vad var ditt stoltaste bloggmoment 2017?

Jag intervjuades för ett inlägg på PetMD. Nu vet jag, jag vet, det verkar inte som ett stort erbjudande för vissa med tanke på att bloggförfattare är tillgängliga för att prata evenemang och liknande … Men för mig är det en stor sak. Jag är inte en extremt social person, liksom även om jag har en blogg tenderar jag att vara en ganska personlig person. Bara att göra den intervjun var stegmetod från min komfortzon. Jag är nöjd med att jag tänkte på den möjligheten, liksom jag är ännu starkare att jag verkligen sade att det är något jag aldrig hade gjort förut.

Mig efter något så grundläggande som en telefonintervju med hjälp av Memegen

Vilka av dina bloggartiklar var din favorit i år och varför? (Vänligen inkludera en länk.)

Det är en kast mellan några av oss kan inte hantera Euthanaisa, liksom det är okej och de fem typerna av husdjursartiklar som jag slitna av att se. Den allra första om eutanasi eftersom den var så personlig. Bara att komponera det var nervförpackning, än mindre att publicera den. Men resultaten vi är ganska positiva, liksom jag måste erkänna att det kändes riktigt bra att sätta allt där ute. Förutom att jag är extremt minst hoppas att det ger människor ytterligare en synvinkel i en djupt personlig fråga, liksom lite mer förståelse för varför vissa människor inte kan “bara hantera” specifika problem och/eller händelser . Jag hoppas att det hjälper andra som har kämpat förstå att de inte är ensamma, liksom att vi alla har våra egna metoder för att ta hand om saker.

Och den andra om Pet Dog -artiklarna som jag är sjuk av att läsa var precis en sådan lättnad att skriva. Jag kollade in en hel del artiklar varje vecka för mina roundups, liksom att vara uppriktiga finns det mycket tillgängliga saker som är obehagliga och eller helt irriterande att läsa. Så att ha en plats för att lufta min förvärring inom det faktiska huset för husdjursblogg kändes ganska jävla trevligt.

År efter år är ett mål som vi alla verkar dela att vi vill nå mycket fler människor. Vilket verktyg använde du eller åtgärd tog du i år som hade mest effekt på att öka webbtrafiken till din blogg?

Jag använder den gratis versionen av Semrush (du får cirka 10 sökningar om dagen) för att förbättra min organiska ranking. Jag skriver in min domän samt titta på artiklar som skickar in lite webbtrafik och tror på metoder för att göra dem mycket mer underhållande eller informativa. Om du använder Google Webmaster -verktyg kan du göra exakt samma sak – titta under bläddringstrafik, bläddringsanalys och typ efter position. Du försöker hitta termer som du redan rankar för och har utrymme för förbättringar.

Om jag var oerhört klok skulle jag komponera vilka som jag hade tjänat och spåra resultaten, men av program som min grundläggande hjärna inte gör beräkningar som det. Men jag kan säga att det har haft en enorm effekt; Min organiska webbtrafik fortsätter att öka varje månad.

Det avgörande är att upptäcka vilka termer och problem som tar människor till din webbplats och ser tillbaka för att se till att dina artiklar täcker dem noggrant. Att använda Google Bläddra och upptäcka tillhörande sökningar längst ner på sidan är en bra metod för att göra detta. Förutom när jag säger att dina artiklar är mycket mer informativa eller optimerade talar jag inte om nyckelordstoppning.

Det jag gör är att inkludera lämpliga problem och bekymmer som människor kan ha om det ämnet. Generellt sett letar du med termer som du redan rankar efter och ser om det finns någon typ av mindre förbättringar du kan göra för att stöta upp dem ännu högre.

Ett av de allra bästa exemplen är mitt äldre inlägg på ryggsäckar för husdjur. säker på att jag täckte positiva effekter att använda en, men efter att ha tittat mycket mer mycket noggrant på människors avsikt när jag bläddrade på det insåg jag att jag inte hade ett storleksdiagram eller guide om exakt hur man väljer rätt för dinnullnull

Leave a Comment