Möt mig på Orlando Cat Café

Jag är extatisk att meddela att jag är på Orlando Cat Cafe den 21 mars. Jag kommer att sälja och underteckna kopior av mina två senaste böcker, tortitude: The Big Bok med katter med en stor attityd och purrs av visdom: upplysningens kattstil. Och om du redan har kopior av mina böcker, inklusive mina äldre, är du välkommen att ta med dem för mig att skriva.

Orlando Cat Café är både ett avkopplande kafé med bekväma möbler, premiumkaffe, te och bakverk och 12 till 15 katter som strövar fritt i det rymliga 1 000 kvadratmeter stora kattspelområdet/adoptionsområdet. För en liten anmälningsavgift kan gästerna ta med sin dryck och mat och husdjur och kela alla våra kattinvånare. Men om du vill ta tag i ditt kaffe och gå, är det också bra. Cat Café har en separat ingång för att följa riktlinjerna för hälso- och livsmedelssäkerhet. Du kan också välja att njuta av din latte i kaféet och njuta av de lekfulla upptäckterna genom ett checka ut fönster i Cat Play -området.

Det här är bara några av de katter som är tillgängliga för adoption på Orlando Cat Cafe
Orlando Cat Cafe Book Signing
Tisdag 21 mars 2017
16:30 till 18:00

För mycket mer information, besök.

Även på Orlando Cat Cafe den 21 mars:
Proaktiv sjukvård för katter med friska kattinstruktör Jodi Ziskin

Jag är stolt över att meddela att Orlando Cat Cafe också kommer att vara värd för min kära vän Jodi Ziskin. Jodi brinner för husdjursnäring och använder seminarier och privata konsultationer för att hjälpa dina familjens husdjur att trivas. Hon kommer att tala om hur att vara proaktiv kan vara avgörande för att undvika eller identifiera hälsoproblem innan de ballonger till kroniska problem. Seminariet börjar klockan 18.00 och körs i ungefär en timme. För mycket mer information, besök webbplatsen Healthy Pet Instructor. (Observera att det finns en avgift på $ 10 för att delta i seminariet, men det finns ingen avgift för att delta i min boksignering.)

Medveten kattsöndag kommer att återvända nästa vecka

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Ett besök på Orlando Cat Café

Granskning: Molly and the Cat Café

James Bowen för att öppna Bob’s World Cat Café i London

«Granskning: comebackkatten
Hur Assisi -slingan hjälpte en katt att springa igen efter amputationskirurgi »

1 kommentar om Meet Me at the Orlando Cat Café

Janine säger:

12 mars 2017 kl. 07.44

Jag älskar idén om kattkaféer. Jag önskar att jag kunde vara där för att träffa dig och få en av dina böcker undertecknade. Du har alltid varit en inspiration för mig med all din kattkunskap och råd.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Comment