7 saker du borde göra under intag för nya och återvändande klienter

av Melissa Viera
30 juni 2017
Det finns aldrig tillräckligt med tid på en dag för hektiska groomers. Men att hantera tiden väl såväl som att förstå exakt hur lång tid varje steg i skötselprocessen borde ta, från intag till kontroll – kommer att göra det möjligt för dig att vara helt närvarande och göra ditt finaste arbete utan att dina kunder känner att de är att vara rusade ut genom dörren när de minskar eller plockar upp sina husdjur.

Att ägna lite tid för intagsprocessen för både nya såväl som återvändande kunder kommer att ställa dig så mycket som att uppnå klientens fullständig tillfredsställelse och till och med överträffa sina förväntningar. Intag inkluderar inte bara insamling och utvärdering av väsentlig information samt att förstå dina nya kunder, men det är på samma sätt försäljning, bindning med husdjuret, samt att se till att det inte kommer att finnas några fel i kommunikationen.

Oavsett om du är i avgift för intag och skötsel, eller har andra personalmedlemmar som är i avgift i receptionen, har en plan i plats för att garantera att intag hanteras på en expert såväl som konsekvent sätt är ett måste. De uppfyllande med är sju steg du kan göra mål för att uppnå under intagsprocessen för att hjälpa till med de enorma målen för glada kunder, glada djur och ett framgångsrikt företag.

1) Upptäck att erbjuda även om du inte tänker på dig självförsäljare
Annonser

Groomers tenderar att vara människor som verkligen gillar vad de gör – att sköta och arbeta med djur, varför inte varje groomer kommer att känna att de likaså en naturlig säljare. Oavsett vilken typ av företag du är i, är försäljningen kärnan i vad du gör. Om du inte säljer, så köper de inte, liksom var lämnar det ditt företag ett år från och med nu? I köp för en groomer för att fortsätta göra vad de gör, om de antingen driver sitt eget företag, arbetar som en oberoende entreprenör eller i avgift för att få kunder att boka om under något sätt, bör de ha vissa försäljningsförmågor .

Chansen är stor att du redan säljer utan att ens inse det. Om du pratar med dina kunder om betydelsen av att reservera deras nästa besök i förväg, berättar du för dem om dina tillägg – på tjänster, eller så visar du dem din nya föredragna produkt tillgänglig för försäljning som just kom in såväl som sitter på Hylla, då gör du ett försök att erbjuda något som personen framför dig kanske inte har tänkt på annars. Även om försäljning känns obekväm till en början, eller om du inte tänker på dig själv utgående för att be människor att köpa något ytterligare eller ombok, har du förmågan att förbättra och slutade vara skicklig i försäljningen. Det är inget fel med att fråga någon om de vill lägga till en tjänst eller titta på en produkt. I själva verket kan klienten vara nöjd med att du frågade.

Under intaget ser du till att klienten kommer att vara nöjd med de tjänster du ska tillhandahålla. När du går över tjänsterna med dem såväl som att prata om stilar, var inte rädd för att låta dem förstå om menyprodukterna du erbjuder som de kanske inte har förstått om, om det förknippas med dem. Även om du har en indikation som visar vad du har att erbjuda, kommer en hel del människor troligen att se det och inte komma ihåg att fråga. Kan du komma ihåg exakt hur många gånger du har varit i en restaurang eller på en skönhetssalong samt upptäckt något fascinerande på menyn men inte kom ihåg att ta upp den när det var dags att köpa eller granska dina tjänster? Även om du får nio av tio klienter som avvisar de extra tjänsterna, eller till och med om alla presterar i början, har du visat dem att du bryr dig om att erbjuda tjänster som passar dem genom att ta upp tillägget som ansiktsbehandlingar eller speciella Konditioneringsbehandlingar, till exempel, som de kanske inte har förstått om.

För att bli en mycket bättre säljare finns det tre saker du borde göra omedelbart. Den allra första är att försöka lära sig. Att upptäcka kan inkludera att ta en kurs, läsa artiklar såväl som böcker samt visa videor eller bara observera när du är i andra änden såväl som någon försöker erbjuda dig något. Den andra är att vara kreativ. Upptäck roliga såväl som nya metoder att erbjuda som dina kunder kommer att älska. För det tredje är att upptäcka beslutet i dig själv att inte bli avskräckt. Om du gillar vad du gör, liksom du är den person som är ansvarig för att hålla kunder som kommer tillbaka och se till att du träffar vardagliga inkomstmål, måste du absolut upptäcka att erbjuda i köp för att fortsätta göra det du vill såväl som inte bli kvar.

2) Låt dem indikera serviceorder

Att gå över Grooming Services med din klient innan du brudar deras husdjur är en typisk del av vad du gör, men vad som inträffar om de kommer tillbaka för att hämta sitt husdjur ocksånullnull

Leave a Comment