Daisy firar 45 -årsjubileet för Moon Landing

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Det här är min mycket patriotiska kostym! Jag bar det igår för att fira årsdagen till en betydande prestation. Igår var 45 -årsjubileet för Lunar Landing den 20 juli 1969. NASA -astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin var de allra första människorna som satte foten på månen. Det var långt innan jag till och med föddes!

Jag tror att jag skulle ha varit extatisk för att utforska månen, bara för att se om den verkligen är gjord av schweizisk ost. Jag kan dock ha varit besviken, eftersom min favorit typ av ost är sträng inte schweizisk. Dessutom, vad händer om det finns utlänningar på månen? Jag skulle hata att ha ett nära möte av Harley -typen.

En dag kan kanske en katt gå på månen. Det skulle vara ett litet steg för en katt och ett gigantiskt språng för Catkind! Jag skulle bättre börja förbereda min rymddräkt, för fall. Bra att jag redan har några frystorkade godbitar att packa med mig i rymden, för jag tror inte att jag kunde äta en rymdmatpinne.

Kommer någon av er ihåg månens dag? Var det spännande?

Leave a Comment