Win Dog Toys in Puppy in Training Holiday Contest

Denna publicering kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från det företag som nämns i det här inlägget.
Har du följt Dublins äventyr som guide hundvalp i träning på våra sociala nätverkskanaler:
Facebook -fanpage – Våra Mini -uppdateringar innehåller några av våra föredragna länkar, bilder, korta videor, etc.
Twitter – Våra mikrouppdateringar på 140 tecken eller mindre.
Valp i utbildningsblogg – Rutinstorleksuppdateringar inklusive valpträningstips, valpevenemang, valpproduktrecensioner, etc.
YouTube – Våra valpträningvideor inklusive vår hit -TV -serie valp i träning TV förutom valpproduktvideorecensioner, valpuppdateringar etc.

Vi känner oss glada efter att ha firat Thanksgiving så vi beslutade att det skulle vara en utmärkt tid att köra en valp i att träna Facebook -semestertävling!
Valp i träning Facebook Holiday Contest

WOW!!! Några av våra Facebook -fans kommer att få några anmärkningsvärda doggy -leksaker! Här är vad vi tillhandahåller alltid:
Furminator presentpaket
Aikou hundleksak
Semesterhund Kong Wubba
$ 25 Amazon.com presentkort

Dessa priser går ut till inte någon typ av gamla Facebook -fans, men våra aktiva Facebook -fans. Just nu har vi inte massor av fans (från och med denna komposition har vi 229 fans) såväl som ännu färre aktiva fans (de som har lämnat kommentarer under den senaste månaden).

Vi vill göra en donation till GDA
Vårt mål är att nå 1 000 Facebook -fans senast den 25 december 2010 samt vi inte kan göra det utan din hjälp. Vi planerar att göra en donation för att vägleda Dogs of America baserat på antalet fans vi har på vår Facebook -sida. För varje 100 fans kommer vi att tjäna en donation på $ 10. Om vi ​​kan nå 1000 fans kommer vi att göra en extra $ 50 donation. Det betyder att om vi på juldagen har 1000 Facebook -fans kommer vi att göra en donation på $ 150 till GDA. Vi kräver inte att vi stoppar där … om vi av någon galen anledning får över 2000 fans kommer jag att göra exakt samma sak ($ ​​10 för varje 100 samt en extra $ 50 på 2K). Om vi ​​av någon galen anledning tar bort 10 000 fans tror jag att jag måste möta min donation. Det här är pengar ur min egen ficka så idealiskt blir det inte så bra ur handen.
Det är vad vi planerar att göra … ju fler fans du kan hjälpa oss att få desto mer planerar vi att bidra till GDA.
Hur vinner jag doggy -priserna?
Vi planerar inte bara att göra en donation till GDA baserat på vårt fanstöd, men vi vill ge våra aktiva fans en möjlighet att vinna några utmärkta doggy -priser.

Topp 3 mest aktiva valp i att träna Facebook -fanatiker #1 mest aktiva – Furminator Gift Bundle #2 Most Active – Aikou Dog Toy #3 Most Active – Holiday Kong Wubba

Vi skulle vilja se att du sprider ordet om den här tävlingen såväl som valpen i träningsfläkt. Det kommer att vara mycket arbete, men vi planerar att använda ett punktsystem.
Regler för punktsystem – Dessa åtgärder måste vidtas vid villkorsuppdateringar mellan den 1 december som 25 december 2010. Du kan lägga till flera kommentarer per väggpost, men vi räknar bara en per väggpost.
10 poäng – “Like” en valp i träningsväggen Publicera 20 poäng – Kommentera en valp i träningsväggen Publicera 30 poäng – Lägg till en valp i träningslänken eller omplacera en vägg Publicera på din sida eller profil 30 poäng – Lägg till en länk tillbaka till valpen i att träna Facebook -fanpage från din blogg eller webbplats (en per blogg publicerar post)

Jag kan spåra allt som publiceras till vår Facebook -fanpall (“gillar” såväl som kommentarer), men du måste meddela mig när du utför en åtgärd utanför väggen (reposterar på din profil såväl som blogginlägg).
Försök att göra dina kommentarer meningsfulla och lägga till The Wall Posts konversation. En sista anmärkning: Jag accepterar bara kommentarer som händer inom två dagar efter den ursprungliga väggen. I grund och botten vill vi att du ska vara aktiv, men missbrukar inte systemet (vi tar inte vänligt till det).
1 slumpmässigt ritat aktivt Facebook -fan – om du inte har tid eller energi för att aktivt se Facebook, lämna oss bara en kommentar till en publicera daterad mellan den 1 december och 25 december 2010 samt vi går in i dig i En ritning för att få $ 25 Amazon.com presentkort.
Ansvarsfriskrivning
Tyvärr kan vi inte skicka någon typ av priserna utanför det kontinentala USA. Om du vinner ett av de icke-Gift-kortpriserna kommer vi att maila människor utanför Continental Us ett Amazon.com-presentkort istället (1: a-$ 25, 2: a-$ 15, 3: e-$ 10).

Vi förbehåller oss rätten till ändring av reglerna när som helst. Vi gör vårt bästa för att tro på dessa regler, men i den beklagliga situationen att vi upptäcker ett orättvist kryphål kan vi behöva göra några justeringar.
Jag hoppas att allt är meningsfullt såväl som om inte, vänligen lämna mig en kommentar i kommentaravsnittet nedan eller på Facebook -fanpagen. Tack och mycket tur till alla!
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag samt varma förpackningar – perfekt för nya valpar. Hjälper enkelhetsstress och ångest i sitt nya hem.
Bästa dnull

Leave a Comment