Nytt namn, exakt samma utmärkta produkt: 1TDC ™ är nu WorksSowell ™

Denna publicering innehåller affiliate -länkar*

Om du har kollat den här bloggen ett tag har du hört mig prata om 1TDC ™ och om exakt hur mycket jag som detta tillägg. Jag använder inte termen “mirakel” lätt, men jag använder det för den här produkten. Verksamheten ändrade just deras namn till fungerar så bra, liksom om det någonsin fanns ett varumärke som förklarar en produkt, det här är det!

Vad är 1TDC ™?

1TDC ™ (som står för 1-tetradekanolkomplex) är en revolutionerande naturlig lösning som håller fogar, muskler och tandkött friska på cellnivå. Denna produkt går utöver tillskott som innehåller glukosamin samt fiskolja. Det fungerar systemiskt som en katalysator för att göra det möjligt för kroppen att förbättra fogen såväl som oral hälsa.

1TDC ™ är en egen blandning av fettsyror som härstammar från nötköttskalg. De formuleras sedan till ett unikt fettsyrakomplex i en CGMP (nuvarande stora produktionsmetodregler som verkställs av FDA) livsmedelsfacilitet i USA. Dessa fettsyror skiljer sig från de nödvändiga syrorna du upptäcker i produkter som fiskolja.

1TDC ™: s unika innovation är extremt såväl som snabbt absorberas, oavsett om det används topiskt på tandköttet eller tas oralt i kapselform. När den kommer in i kroppen har 1TDC ™ en enorm affinitet för vita blodkroppar, vilket gör att den kan komma dit den behövs snabbt. 1TDC ™ gör effektivt uppgiften utan att störa andra aspekter av din katts hälsa.

Studien visar att 1TDC ™ minskar periodontal sjukdom inom sex veckor

En forskningsstudie som utfördes vid University of Saskatchewan, Kanada, visade att vardagen utnyttjande av 1TDC ™ under en period av sex veckor resulterade i betydande förbättringar hos katter med periodontal sjukdom. Det fanns 13 katter i studien. 9 katter fick en vardaglig administration av 1TDC ™, de andra 4 katterna fick olivolja i sex veckor. Katterna som fick 1TDC ™ visade betydande minskningar av alla parametrar för klinisk periodontal sjukdom utom tandrörlighet vid 6 veckor. Katterna visade en statistiskt betydande minskning av fickdjupet, klinisk bindningsförlust, tandköttsindex samt blödning vid undersökning, medan placebogruppen inte visade någon typ av betydande förändringar.

Till full forskningsstudie publicerades i Journal of Feline Medicine samt kirurgi.

Jag använder inte termen “mirakel” lätt, men jag använder det för den här produkten.

1TDC ™ Assisted Minskar Allegra’s Gingivitis

Denna produkt har gjort en betydande skillnad för Allegra. Vid hennes sista inspektera upptäckte vår veterinär att hennes tandkött såg mycket bättre ut än förra året liksom att det finns mindre bevis på tandköttsinflammation.

För mer info om 1TDC ™ såväl som för att köpa, se WorksOwell.com.

Labor Day Kostnadsbesparingar – 15% rabatt i butik!
Kod: Labor15

1TDC ™ är också tillgänglig från Amazon. Rabatträntekod är endast giltig på WorksSowell.com.

*The Mindful Feline är en affiliate -partner till WorksSowell ™, samt en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att ge ett sätt för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com såväl som anslutna webbplatser . Detta innebär att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter såväl som tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Vad är 1TDC ™?
Studien visar att 1TDC ™ minskar periodontal sjukdom inom sex veckor
1TDC ™ Assisted Minska Allegra’s GingivitisLabor Day kostnadsbesparingar – 15% rabatt på butik!
Kod: Labor15

Du kanske också gillar:
1TDC ™ Mors dagsförsäljning: Spara 15%

1TDC ™ Valentine’s Day Sale: 14% rabatt på alla storlekar

1TDC ™ St. Patrick’s Day Flash Sale: Spara 15%

«Tänk på mig torsdag® -tävling: gå in i din räddningskatt berättelse samt vinna mat samt pengar för ditt föredragna skydd eller räddning
Alla nya såväl som uppdaterade produktguide »

9 kommentarer på nytt namn, exakt samma utmärkt produkt: 1TDC ™ är nu WorksOwell ™

Deedee säger:

3 september 2020 kl. 11:00

Jag omfamnade min pojke Tyler för sex år tillbaka vid åldern. Jag började honom på 1TDC ungefär fyra år tillbaka när jag fick höra att han hade fruktansvärt plack och tandköttssjukdom. Vid sin sista städning kommenterade veterinären exakt hur stor hans mun såg ut. Han krävde inte någon typ av tänder som eliminerades och hade inga problem. Jag tror också att det hjälper hans leder. Han klarar sig bra på 16 1/2.

Svar

Carrie Baron säger:

3 september 2020 kl. 10:58

Jag har använt den här produkten i en månad nu för mina katter. Min veterinär föreslog det på grund av att mina katter gummar var något inflammerade. Jag beställde precis lite mer här från eftersom kostnaden var så mycket billigare än jag köpte från veterinären!

Svar

Janine säger:

3 september 2020 kl. 07.02

Låter som en utmärkt produkt. Jag ifrågasätter om mina picky kvinnor vill ha smaken.

Svar

Pam M säger:

3 september 2020 kl 06:22

Hur tillhandahåller du den till Allegra? Jagnull

Leave a Comment