K&H Pet Products Kitty Sill

Denna publicering innehåller affiliate -länkar*

En fönster abborre är en av de mest fantastiska saker du kan erbjuda din katt. Den levererar en främsta utcheckning såväl som Sunny Nap Spot, allt i en enkel, områdesbesparande produkt. Jag har en fönster abborre på mitt sovrum såväl som kontorsfönster. Allegra spenderar mycket tid på sovrummet varje dag.

Allegra på hennes fönster abborre
Vi har haft exakt samma fönster abborre i nästan 30 år nu, liksom det höll bra med fem katter under hela denna tid. Tyvärr gör de inte längre vår specifika modell, men K&H Pet Products Kitty Sill kommer nära. Även om det inte är en hängmatta, är den en robust, välgjord abborre, och, finast av allt, kommer det att fungera med alla typer av fönsterbrädor såväl som du inte kräver att borra hål för att installera den.

Kitty Sill -funktioner

Robust tillräckligt för att hålla till och med stora katter, stöder så mycket som 40 pund

Super-mjuk ortopedisk skum med avtagbar, tvättbar faux-lambskin-lock

Kräver en 2 ″ fönsterbräda. Benen är 3/4 ″ breda, avstånd från fönsterbrädan till botten av benen är 8 ″.

Inga verktyg som behövs för att montera

Ett års begränsad garanti

Kitty Sill erbjuds från Amazon.

*The Mindful Feline är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla en indikation för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser. Detta indikerar att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Smartykat -produkter: En bonanza av kitty kul

Cruelty-Free Kitty Assists Du väljer överklagande produkter som inte testas på djur

Soft Kitty, Warm Kitty … på en toastkålsäng

«Feline feromonprodukter: de är inte alla producerade lika
Giveaway: Petlibro Automatisk vattenfontän »

2 kommentarer till K&H Pet Products Kitty Sill

Janine säger:

25 augusti 2020 kl. 07.08

Jag gillar exakt hur den här nya kattungen är konstruerad. Det verkar som om det kommer att hålla sig riktigt bra. Jag har stilen som Allegra är på och hade det cirka 20 år. Det är en framträdande plats för mina kvinnor såväl som jag alltid kan upptäcka en på den. Jag har trott på att återhämta det eftersom materialet har små hål i det. Jag har lite filt över det.

Svar

Laurie säger:

25 augusti 2020 kl. 07.02

Vi har två av dessa och flankerar på varje sida av våra fönster för bostadsutrymme. De är fantastiska. Båda våra katter i form i dem fint. Mjuk, ganska plysch och enkel att rengöra. Endast förbehåll är att de kommer att vara mycket hårdare om du skruvar dem i en vägg (de levererar hårdvara för detta i lådan). Våra nästan 100 år gamla gipsväggar samarbetade inte med det klibbiga bandet, även om troligen nyare hem inte kommer att uppleva detta problem eller de med kattungar med tanke på att de är så lätta fortfarande. Jag föreslår också.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Comment