5 metoder för att inspirera dig själv för en hundpromenad

5 Metoder för att inspirera dig själv för en hundpromenad

Senast uppdaterad den 12 september 2017 av valpläckor 14 kommentarer

x

Vi förstår alla att att gå vår hund åtminstone när dagligen rekommenderas, men många av oss kämpar för att forma den i vårt schema.

Hundvandring kan känna tråkig ibland

Jag slår vad om att din vardagliga hundpromenad blir tråkig, jag förstår att min gör när jag stannar med exakt samma gamla rutt. Förutom att jag är säker på att det är därför bara hälften av oss tar vår hund för en vardaglig promenad. För att se till att hålla jämna steg med att gå dagligen håller jag dessa lite motiverande tips i åtanke.

Och dessa bitminnelser fungerar – Laika såväl som jag har en vandringsrutin som har varit enkel att hålla sig till. Det enda problemet var att göra det till en vana att börja med, men när den vanan utvecklades blev det andra naturen. Om inte väderförhållandet blir orubbligt eller om vi är sjuka är vi tillgängliga när vi går när en dag.

Om du upptäcker dig själv omotiverad för att gå, prova några av dessa tips för att få dig själv inspirerad.

1. Påminn dig själv exakt hur mycket det betyder för din hund

Har du någonsin undrat varför våra hundar blir så fördömda upphetsade när det är dags för en promenad? Våra hundar får inte välja när det är dags att gå ut och utforska, de är beroende av oss. För många är hundvandringen (och när du kommer hem från jobbet) är höjdpunkten på deras dag.

För våra hundar handlar en promenad inte bara om träning – ofta är det den enda möjligheten de får gå ut och utforska. Nästa gång du fångar dig själv som säger “Måste jag verkligen …” Tänk bara på hur glad den promenad kommer att göra din hund.

Är detta en skuldresa? Förmodligen fungerar det dock på min bithjärna. Bur snarare än att tro på det som skuld jag gillar att tro på det som förmågan att empati med min hund. Jag skulle inte vilja tillbringa mina dagar samlade inuti, liksom jag är helt säker på att våra hundar känner exakt på samma sätt. Vandringen är en så enkel metod för att lägga till mer mening och berikning till vår hunds vardagliga rutin.

2. Att vara aktiv är fantastisk för både dig och din hund

Att vara i form hjälper både dig såväl som din hund online längre, hälsosammare liv. Förutom att du inte kräver att delta i maraton heller, kan något så enkelt som att gå 20 minuter om dagen ha en betydande effekt på din allmänna hälsa.

När jag tillhandahåller möjligheten att göra sit -ups, push -ups eller gå väljer jag alltid promenad. Förutom om jag kommer att vara hängiven till lite vardaglig träning kan jag också göra det till något som är enkelt för Laika såväl som jag att göra tillsammans.

Hälften av husdjur i USA är överviktiga. Att hålla våra hundar i form är vårt ansvar, liksom en vardaglig promenad är en enkel metod för att hålla dem i form.

Sedan Laika fick diagnosen artrit har vår vardagliga promenad hamnat ännu viktigare för hennes hälsa. Även om artrit är progressiv, minskar rätten att träna många av komplikationerna. Walking är perfekt för artrithundar, det är låg effekt och assists håller dessa muskler starka.

Eftersom många hundraser har blivande för många problem med hälso- och välbefinnande, kan rutinmässig träning bidra oerhört till deras välbefinnande. Dessutom är det med tillräcklig fysisk stimulering att de på samma sätt får spendera sin överskottsenergi som hjälper dem att hålla sig lyckliga och ur problem. – Dogington Post

via BuzzFeed

3. Dubbel tjänst: Metod lite träning på din promenad

Det finns en hel del enkla träningsövningar Laika och jag gör på promenader. Ibland är det bara att öva lite impuls som hanterar utomhus, såväl som andra gånger vi kommer att stanna för lite enkla näsa. När det gäller att träna är atmosfären en stor skillnad. Att arbeta i bostadsområdet är mycket annorlunda än att arbeta ute med många distraktioner.

Jag upptäcker att Laika är mycket lugnare efter en promenad som inkluderar lite träning än hon från en snabb takt. Att behöva fokusera ute med alla dessa distraktioner är inte enkelt för många hundar, liksom det är en äkta mental träning.

Att få din hund att fokusera utomhus anges än gjort än gjort, särskilt med en koppel reaktiv hund. Konsekvent utbildning under olika omständigheter är nyckeln, liksom promenaden är en perfekt chans att få några korta sessioner. Eftersom vi försöker träna lite varje dag att lägga till den till promenaden är en enkel metod för att korsa två vardagliga uppgifter från min lista på exakt samma tid.

Har din hund en tendens att dra mycket på promenader? Skaffa dig en främre klippsele. Selar som klippet på dina hundar tillbaka verkligen främjar mer dragning genom att ta dina hundar fokus från dig. Jag fick mig en framklippssele för några år tillbaka såväl som det gjorde en omedelbar skillnad.

4. Gör det till en upplevelse genom att kolla in någonstans nytt

En eller två gånger i veckan kommer jag att upptäcka en ny plats att gå. Det kan vara stranden, en regional park, eller det kan bara vara ett nytt område. Jag gillar att tro på att kolla in nya platser som en “advnull

Leave a Comment