LEAP ÅR KATTER, liksom gåvan med ytterligare tid

Har du en katt som antingen föddes eller omfamnades den 29 februari? Om så är fallet, så firar du tekniskt bara hans eller hennes födelsedag eller “Gotcha Day” var fjärde år. Förutom att alla katter är speciella, kanske språngårskatter extra speciella?

Enligt astrologi har människor födda den 29 februari ovanliga talanger såväl som personligheter. De anges vara godmodig, utgående såväl som vänliga. De är optimister som ser den positiva sidan av alla typer av problem och är trogna vänner. De anges att ha en underbar “sjätte känsla” om världen. Jag ifrågasätter om det på samma sätt sträcker sig till hoppårskattungar?

HEAP DAY: GÅNGEN AV TILL TID

Och kanske hoppar på Kitties på samma sätt till att påminna oss om att språngåren inkluderar en värdefull gåva. När allt kommer omkring, exakt hur många gånger om dagen upptäcker du dig själv som säger “om jag bara hade mycket mer tid?” Tja, var fjärde år får du verkligen den extra tiden. Förutom att det är så mycket som du exakt hur du spenderar det.

Gör något speciellt idag. Gör en av dessa saker på din lista som du aldrig verkar upptäcka tid för. Behandla dig själv efter jobbet och gå någonstans speciellt för en drink eller en måltid. Mycket bättre ännu, telefonsamtal en god vän och be henne att tillfredsställa dig där. Spendera ytterligare tid med dina katter. Vad du än gör, låt inte denna värdefulla gåva av extra tid gå till spillo.

Jag kommer att kostnader lite mindre tid på datorn idag. Jag väljer en extra lång lång promenad. Jag kan till och med ta en tupplur med Allegra och Ruby.

Hur kommer du att använda dina ytterligare 24 timmar?

Och om du har Feline som föddes eller omfamnas den 29 februari, berätta om ditt språngårskatt!

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Ringer alla hoppårskatter

Mews såväl som NIPS: Leap Year Kitties

Polydaktylkatter: Varför har vissa katter ytterligare tår?

«Mews såväl som nips: Denna katt tar mycket bättre selfies än du
Det nionde livet: När en katthemlighet tar en tur för mörkret »

5 kommentarer på Leap Year Cats, liksom gåvan till extra tid

Namn* säger:

10 oktober 2016 kl 14:55

My Tuxedo “Bones” gick bort i år den 29 februari
Detta var på samma sätt den dagen min nya kattunge föddes till minne av Bones syskon Tiger Lilly som dött vid 21 års ålder i månaden innan hennes yngre syskonben som bara var 8 år, jag tror att han var hjärtan trasig. I år skulle jag vilja ha ytterligare ett spädbarnsben. RIP mina kärlekar ,, älskar mamma

Svar

Stephanie B. säger:

29 februari 2016 kl 19:52

Jag hanterade 2 virkade jobb såväl som gick till jobbet men medan jag var huskokning, väntade jag tålmodigt på att höra en uppgiftskampanj såväl som jag fick det, ja !!

Svar

Ingrid säger:

1 mars 2016 kl 05:49

Grattis, Stephanie! Nu är det metoden för att fira Leap Day!

Svar

Janine säger:

29 februari 2016 klockan 08:04

I år kommer gåvan på en måndag, så det känns inte som en gåva. Jag kommer att spendera det som jag gör på varje måndag, städa hem och göra tvätt. Men jag kommer att ta lite ytterligare tid och kanske ta en tupplur och kela med mina katter.

Svar

Ingrid säger:

29 februari 2016 kl 17:36

Jag är glad att du tar lite ytterligare tid att tuppla och kela med kattungarna idag, Janine!

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Comment