Topp 50 hundbloggar-1-10

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som diskuteras i det här inlägget.
Vi gjorde det! Dags att ta reda på vilken blogg som är den bästa hundbloggen! Det är bäst idag vi avslöjar de 10 bästa hundbloggarna och på David Letterman -mode börjar vi med blogg #10 som avslutas med vår nummer 1 -hundblogg.
Vi har följt några av våra tio bästa hundbloggar i 5 år eller mycket mer och några av de andra som vi upptäckte så sent som de senaste månaderna. De har alla en sak gemensamt och det är att vi absolut älskar innehållet de genererar.
Bara om du inte har sett våra tidigare bästa bloggartiklar här är en förklaring av några av statistiken som vi använde för att hitta vår topp Canine Blog:
Topp 50 hundbloggar-1-10
Om du undrar om de konstiga siffrorna i rutorna under varje bloggskärm här är några definitioner:
Tävla distinkta besökare – en uppskattning av hur många besökare varje webbplats får per månad.
Alexa Rank – rankar webbplatser efter antalet besökare och sidvisningar de får.
Google Page Rank – är mestadels baserad på numeringen och kvaliteten på bakåtlänkar till en webbsida.
Facebook “gillar” – antalet människor som “gillar” bloggarna som följer med Facebook -fanpage.
Twitter -följare – Antalet personer som följer bloggarna som följer med Twitter -konto.
D.O.B. – Datum eller ungefärligt datum Domännamnet registrerades.

Tyvärr har jag inte så fantastiska programmeringsfärdigheter så dessa siffror är bara en ögonblicksbild när jag sätter ihop det här inlägget, men det borde ge dig en bra tillnärmning av de aktuella siffrorna. Vi börjar med vår #10 -hundblogg och vi ser inte ens mer än en av våra favoritkändisarstränare, Victoria Stillwell.
Top Canine Blog #10 – Victoria Stillwells blogg

Vad de har att säga: ”Hon är mest känd för sin roll som stjärnan i Animal Planets hit -TV -serie, det är jag eller hunden, genom vilken hon kan dela sin insikt och passion för positiv förstärkning av hundträning genom att tämja en del av Världens många orubbliga djur när hon råder familjer på sina husdjursproblem. Hon tjänade också som domare på CBS: s största amerikanska hund. ”
Vad vi har att säga: Om du bad en hundälskare att namnge två välkända hundtränare skulle det första förmodligen vara Cesar Millan och den andra kanske bara Victoria Stillwell från hit-TV-serien “It’s Me eller The Dog.” Vi var tvungna att inkludera minst en om inte båda dessa två välkända hundtränare på vår Top Canine blogglista, men tyvärr kunde vi inte hitta en Cesar-blogg. Victoria hade dock en fantastisk blogg som inte bara innehåller hennes egna musings, utan också artiklar från andra experttränare.
Top Canine Blog #9 – Pawuxury

Vad de har att säga: “Eco-levande för den vardagliga hunden-vi erbjuder miljövänliga, ekologiska, naturliga hundprodukter tillverkade i USA.”
Vad vi har att säga: Pawuxury -bloggen är en av de bloggar som jag brukade komma till och läsa praktiskt taget religiöst. Det är faktiskt en följeslagarblogg till deras e-handelswebbplats där de erbjuder lyx, högkvalitativ, hållbar, holistiska och jordvänliga produkter för vardagens hund och deras ägare. Jag önskar bara att de skulle komma tillbaka till att uppdatera bloggen. Vi rekommenderar starkt att du siktar några av deras bloggartiklar. Men du kommer inte att se dem på den här listan igen nästa år om vi inte börjar se några nya bloggmeddelanden snart. Vi är stora fans av den miljövänliga hundblogger och det är en av våra favoritdelar om Pawuxury samt en annan av våra favoritbloggar #30 Rain a Green Dog!
Top Canine Blog #8 – The Three Canine Blog

Vad de har att säga: ”Den här webbplatsen handlar om våra liv med hundarna. Det kommer att vara en rimlig inblick i upp- och nedgångarna i hundägande och glädjen och sorg som väljer det. I vissa fall utmanande, i vissa fall tankeväckande men förhoppningsvis många typiskt roliga. ”

Vad vi har att säga: En annan av våra favoritbloggar hela tiden som har avtagit ganska mycket nyligen. Återigen skulle vi vilja se mycket fler artiklar eller de tre hundbloggen kan också vara i fara att falla från vår Top Canine -blogglista. Det finns emellertid många fantastiska artiklar om du siktar igenom innehållet eller om du bara kan försöka söka i deras innehåll genom att använda sökrutan i det övre bästa hörnet. Vi har sett några senaste förändringar i bloggdesignen så att vi snart kommer att se en översvämning av nytt innehåll. Vi håller fingrarna korsade. En sak som vi verkligen gillar … Vi fick äntligen upp till de tre hundbloggen med Stetson, Linus och Dublin vi är nu också tre hundbloggar!
Top Canine Blog #7 – Fråga Spike Online

Vad de har att säga: ”Hej! Jag är spik, och jag skriver frågar Spike onlinullnull

Leave a Comment