Med hjälp av time-outs för Pet Dog Training

ger du dina hundar “time-outs”?

Jag tillhandahåller mitt mutt ess “time-outs” hela tiden när han behöver kyla ut. En time -out kan indikera att ligga på sin säng i några minuter, ligga i kenneln eller ta en paus från att spela hämtning.

“Time-outs” kan vara effektivt för husdjurshundträning om de används för att hjälpa husdjurshunden att slappna av. Alla hundar måste upptäcka för att snabbt sparka tillbaka i alla typer av situationer. Ett mål jag alltid skjuter för är att min husdjurshund ligga, sparka tillbaka och stanna i 20 minuter i alla typer av situationer.

Tid-outs måste alltid vara positiva. De får aldrig användas som straff. En hunds kennel, matta eller säng måste alltid vara en positiv och sparkar tillbaka platsen för honom att spendera tid. Han får aldrig känna att kostnader i sin kennel är en dålig upplevelse.

Att hota en husdjur med en time-out fungerar inte. Hundar är inte barn, liksom de inte kan skapa sambandet mellan deras vanor och att straffas med en time-out.

När ska jag inte ge min husdjur en time-out?

En husdjurshund kommer inte att tänka, “Om jag skäller vid katt kommer jag att få en time-out, så jag är mycket bättre att vara bra!”

Hundar kräver att korrigeras snabbt eftersom de gör något “dåligt” som att skälla eller dricka från toaletten. Modifieringen måste vara kort – ett grundläggande “Nej!” Eller en pop i hundens koppel är det.

Om husdjurshunden skickas till sin kennel som en straff för beteendet, kommer han inte att förstå varför han skickas till sin kennel eller varför hans ägare fortfarande är olycklig. Han kommer att associera kenneln som en dålig plats sedan sin ägares ogynnsamma energi. När han är i sin kennel har han glömt vad han gjorde fel.

En husdjurshund får aldrig tillhandahållas en tid när hans ägare är arg.

Det är också ett dåligt koncept att skicka en husdjur till sin kennel om han är i en extatisk specifik att tänka på. En kennel måste representera avkoppling och säkerhet.

Om du sätter din husdjurshund i hans kennel efter att han har avvecklats över något, kommer han troligen att stanna i den hyper specificerar såväl sinnet som bark eller försöker komma ut när han vanligtvis är bra i sin kennel. Detta inträffar till Ace hela tiden om han har spelat så bra som sedan satte jag honom i hans kennel utan att lugna honom först.

En enkel metod att tro på det är detta – om husdjurshunden är extatisk innan du stänger kenneldörren, kommer han att förbli upphetsad. Om husdjurshunden är lugn och sparkad tillbaka innan du stänger kenneldörren, kommer han att vara avslappnad. Den svåraste delen är att erkänna när husdjurshunden verkligen är avslappnad.

Om en husdjurshund har skällt vilt på en katt och sedan blir skopad och kastas i sin kennel av en upprörd ägare, kommer husdjurshunden fortfarande att vara i det extatiska specifika sinnet och kommer att fortsätta att trycka, gråta liksom att försöka hitta katt från sin kennel.

Om husdjurshunden skäller på katt såväl som ägaren omdirigerar hundens uppmärksamhet, gynnar honom för att han är lugn och sedan sätter honom i kenneln under lite tid, kommer husdjurshunden att vara okej med att ta en kort ha sönder.

När måste jag ge min husdjur en time-out?

Det finns inget fel med att använda time-outs för att hjälpa en husdjurshund att kick tillbaka så länge time-out inte används som straff.

När jag spelar fångst med Josh eller en av mina bröder, springer Ace normalt runt som en galning mellan oss som jagar bollen. Om jag inte ger honom time-outs, kommer han faktiskt att driva sig själv.

Så var femte minut, satte jag honom i en vistelse och får honom att ta en andning. Han straffas inte, han tar bara en paus. Jag gör inte en extremt bra uppgift med att få min bollbesatta husdjur att koppla av, men åtminstone får jag honom att stanna några minuter.

Det är aldrig ett dåligt koncept att använda time-outs under någon typ av intressant aktivitet som resor till husdjursparken eller smidigheten. En time-out kan indikera att han berättar för husdjurshunden att ligga och stanna i fem minuter medan han får godis och intresse för att vara lugn. Då kan han gå tillbaka till att spela.

Om din husdjurshund kör dig nötter i huset såväl som du kräver en paus från honom, är det inget fel med att sätta honom i hans kennel i en timme.

Även om du ser det som en “straff” eftersom husdjurshunden frustrerar dig, se bara till att husdjurshunden ser det som en okej plats att slappna av ett tag. Precis som när du är allra första kennel som tränar din hund, fortsätt att fylla den full av godsaker som råhider eller Kongs fulla av jordnötssmör.

När jag främjar en ny husdjur såväl som alla djur såväl som människor i hemmet är lite stressade, kommer jag vanligtvis att sätta båda hundarna i sina kennlar under lite lugn tid så att katterna, Josh såväl som jag kan ta nöje i lite lugn och tyst.

Ace dyker faktiskt in i sin kennel eftersom han förstår att det finns en möjlighetITY han kommer att få en behandling. Enligt hans åsikt är det absolut värt det att tillbringa en timme i sin kennel i utbyte mot en liten bit av ryckig. Tur för honom, belöningen är vanligtvis något mycket bättre.

Tänk bara på att time-outs inte fungerar för att straffa en husdjur för dåligt beteende. Istället hjälper de att stärka hundens stora beteende.

När är tidstider tillgängliga i hjälp för din hund?

Leave a Comment